Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem féltek az ünnepektől?...

Nem féltek az ünnepektől? Olyan sok finomság szokott akkor lenni.

Figyelt kérdés
engedtek a csábításnak vagy folytatjátok a fogyókúrát?
2010. dec. 2. 22:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Nem értem egészen, hogy MIT akarsz kérdezni: akármilyen "csábitás" van, mindenböl lehet KEVESET enni, és kész, ezzel nem ártasz semmit. Persze ha telezabálod magad, akkor hizol, de ennyi önuralmad azért csak van...
2010. dec. 2. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:
én pl ma sütöttem, ettem is belőle kettőt, kiszámoltam hány kcal, levontam a napi limitből és kész. ha mindent megvonsz magadtól aznagyon rossz, nem szabad.
2010. dec. 2. 23:09
 3/14 anonim ***** válasza:

Attól még hogy több a kaja, meg van 2-3 féle süti szerintem sem kell telezabálni magunkat.. Én ugyan nem fogyózok most, de attól még nem eszek meg mindent ami elém kerül...

Szóval nem, nem félek.

2010. dec. 2. 23:48
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
Én rettegek az ünnepektől. Mi van, ha a Mikulás helyett egy télapónak öltözött zsákosember jön, és elvisz? :((((
2010. dec. 3. 02:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Én mindig mindenből sokat eszek az ünnepek alatt, de nekem nem tűnt volna fel, hogy fú de meghízok. Semmi látványos. Azért mondjuk fél kiló hízás vs. karácsonyi zabálás, hát még jó, hogy zabálok.
2010. dec. 3. 06:27
 6/14 anonim ***** válasza:
42%
Engem minden évben felfalnak az óriás mézeskalácsok, úgyhhogy nagyon félek!!!4!!!!4!
2010. dec. 3. 06:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Eddig minden évben engedtem a csábításnak,az utóbbi 2 évben viszont túl sok kényeztetés volt nálunk, és nem csak ünnepekkor !

Úgyhogy nálam ebben az évben kimarad az édesgetés,de mondom,ez csak NÁLAM!

Nektek Kellemes Ünnepeket Kívánok és Jó Étvágyat !:-)

ui:semmi sem kellemesebb,mint a karácsonyi és mikulási finomságok,úgyhogy kár volna kihagyni őket. Ne feledjétek:ilyenkor mindenki eszik:-D

2010. dec. 3. 07:18
 8/14 anonim ***** válasza:
De nem mondjátok komolyan, hogy attól féltek egy hét alatt dagadt disznúk lesztek, ha végig eszitek az egész menüt? Ez egy vicc.
2010. dec. 3. 07:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor én vagyok az egyetlen aki igenis fél! 3 hónapja diétázom, gyönyörű eredményeim vannak de kőkemény harc minden kiló, és sokkal könnyebb megállni, hogy ne egyek töménytelen mennyiségű szénhidrátot, ha nincs is itthon! Márpedig mikulás-karácsony környékén nem tehetem meg a családommal, hogy nincs se szaloncukor, se bejgli, se télapó...

Igen, én ilyen akaratgyenge vagyok, de megnézném a kedves cinikusok fejét 3 hónap CHmegvonás után!

2010. dec. 3. 07:55
 10/14 Nostro the overlord ***** válasza:
Nem, mert egész karácsonyt végig fogom zabálni aztán úgyse lesz semmi süti ezért folytatom tovább a megszokott étrendem.
2010. dec. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!