Húsvét van, rengeteg finomság, süti. Nagyot bűnöztem?
Sose értettem, hogy ha valaki kitűz egy célt maga elé, akkor arról mért kell letérni... ???!!!
Ezek szerint mégse olyan fontos, hogy milyennek látnak az osztálytársaid... Amúgy az tök mind1. Hisz az a fontos, hogy magadnak megfelelj. A te választásod ma a süti volt. Ez van.
Nézőpont kérdése, hogy ez most bűnözés volt-e...
Gépszíj-effektus. Sajna ez ellen a fejedben kell rendet tenni...
Kitartást, ne add fel!
El kell dönteni, mit akarsz. A csábítás mindig ott lesz. Amikor a kezedbe veszed a sütit, vagy kínálgatnak mindenfélével, jusson eszedbe - mit is akarok? Ez hozzásegít a célomhoz? Konzisztens vagyok önmagammal?
Vagy-vagy. Le kell győznöd önmagad ahhoz, hogy elérhess egy célt. Ez bármivel így van, nem csak a fogyással.
szia,
velem ugyanez van, csak egy hét múlva megyek strandra :S pedig eddig sikerült 4 kg-tól megszabadulnom :D
szóval én azt tanácsolnám, hogy most hogy kielégítetted az édesség iránti vágyadat, kicsit visszafogottabban étkezz, én pl. tudom hogy durva,de gyümölcsön fogok élni néhány napig ( és ezért nem kell ám lepontozni!:P:D)
*A*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!