Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják azt hogy cukor...

Miért mondják azt hogy cukor helyett mézet használjunk?

Figyelt kérdés

Az édesítőszert most zárjuk ki egy kicsit. Sokszor olvasom itt is hogy cukor helyett pl teába mézet tegyen az ember. Gondolom az egészségesebb mint a cukor, de nem hizlaló? Vagy csak nekem tűnik úgy? Itt nem azt értem hogy egy egész bödönnel megeszek akkor magába mert szeretem, de tiszta fura hogy azt ajánlják még fogyókúra mellé is.

Elmagyaráznátok nekem? Nem teljesen értem ^^"

17/L

2010. dec. 1. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Energia abban is van dögivel, csak melette még egyéb hasznos anyagok is, amit a cukor nem mondhat el magáról. Nyilván ezért jobb választás egészség szempontjából, bár fogyókúra szempontjából meg majdnem mind1.
2010. dec. 1. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem egészséges mindenbe mézet tenni, mert allergén anyagok is vannak benne ( lévén, hogy eleve virágporból készül, ha csak nem kutyult méz ), pollenérzékenyeknek egyáltalán nem szabad fogyasztaniuk.

A teába, tejbe elmegy ( én ebbe is szoktam ), meg néhány sütibe, de hogy mindenbe, az kicsit túlzás.

A cukortartalma a méznek is megvan - mellesleg.

2010. dec. 1. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért,hogy a méztermelők ne menjenek csődbe!:)
2010. dec. 1. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert a méz egészségesebb sokkal
2010. dec. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!