Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi ez a legújabb baromság,...

Mi ez a legújabb baromság, hogy az édesítőszer hízlal?

Figyelt kérdés

Már minden 2. kérdésnél ezt olvasom, ami elég abszurd, mivel az édesítők nagyrészében 0, 00001 kalória van. És ugye attól hízunk amit beviszünk a szervezetünkbe (az ételek energiatartalmától). Akkor hogy lenne már hízlaló?

Azt aláírom, hogy mesterséges és emiatt nem kell túlzásba vinni, de ez nem egyenlő azzal, hogy hízunk tőle.

2010. dec. 1. 16:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Te vagy totál hülye.

Itt a hízásról volt szó, nem arról, hogy mi egészséges. És 2szer is leírtam, hogy tény, hogy nem valami egészséges, de ebben a kérdésben ez lényegtelen.

Tanulj meg szöveget értelmezni, utána pattogj.

2010. dec. 1. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi volnék, mi az igazság. hallottam olyat is, hogy elősegíti a narancsbőrt, meg könnyebben alakulnak ki striák. :S nem tudom, mit kell elhinni, s mit nem. azzal nem vitatkozom, hogy semmi köze a természeteshez... de azért nem vagyok biztos benne, hogy közvetlen formában hizlal.
2010. dec. 2. 17:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Te meg tanulj meg gondolkodni kislány és akkor legyenek elvárásaid amikor a tojáshéj már nem lesz a s*ggeden
2010. dec. 2. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:

ne vitatkozzatok, inkább a témával foglalkozzunk! :)

ezeket találtam:

[link]

[link]

valaki tud még érdekességet? ^^

2010. dec. 2. 19:30
 15/16 anonim ***** válasza:

ÉN tudnék sok forrást,de angolul van,úgyhogy szerintem ti nem sokat érnétek vele :-)

Bár a cikk nagyon felnyitná a szemeteket

2010. dec. 2. 20:18
 16/16 anonim ***** válasza:
engem érdekelne. :) ha megírod, megköszönöm. üdv
2010. dec. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!