A kinézetem miatt nincs párom? Mennyi esélyem van "megváltozni"?
Fix, hogy nem a kilóid miatt nincs párod! (Egyébként én is ezekkel a paraméterekkel rendelkezem és sose volt ilyen gondom.)
Gondold végig, mennyire görcsölsz rá a dologra, mennyire viselkedsz saját természeted szerint, nem vagy-e mesterkélt.
Nincs elég önbizalmad az a baj.
Ugyanezzel a problémával küszködök én is.. Bár engem nagyon zavar az alakom (pedig egyáltalán nem vagyok kövér), de emiatt van bennem egy állandó feszengés. Plusz nekem a suli mellett semmi időm mozogni. :S
De ha elkezdesz sportolni is látod, hogy szépen alakulnak a dolgok, akkor az önbizalmat ad, szóval vágj bele!:)
Nem vagy durván túlsúlyos (pár kiló azért lemehet), szerintem sem ez az ok. Az önbizalmaddal van gond, meg a túlzott kedvességgel. Nem kell mindenkit szeretni és mindenkihez kedves lenni, mert az sok embert irritál, ha másért nem, mert irigykedik, de leginkább azért, mert a túl kedves ember nem tűnik őszintének. (Sajnos ilyen a világ...)
Én viszont nem vagyok olyan optimista az önbizalmaddal kapcsolatban, mint az előző, szerintem a sport önmagában kevés, ha sok kudarc ért már. Olvass önismereti könyveket és legyél magaddal is olyan türelmes mint másokkal, mert az önbizalomért nagyon meg kell küzdeni, évekig is tarthat. Tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!