Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel lehet fogyni? Reggelire...

Ezzel lehet fogyni? Reggelire eszem egy teljes kiörlésű zsemlét (vajkrém, sonka, paradicsom) tízóraira egy natúr joghurtot, ebédre párolt zöldség grillezett hússal (olaj nélkül) uzsonna 1 narancs, vacsi natúr joghurt! Így oké lesz? Kb.25kgafeleslegem

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 19:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Úgy beszélsz, mintha lenne egy 'Túlsúlyos Emberek Klubbja', akik utálják a normális súlyúakat...tegnap kérdeztem meg a gyógytornászomat, aki szerint semmi baj nincs ezzel a diétával, egy gyógytornász kollégája is ezzel fogyott le, ő is próbálta már. Csak vigyázzak a mennyiségekre, meg hogy elég vitamint és rostot vigyek be a szervezetembe.
2009. jan. 18. 17:21
 22/25 anonim ***** válasza:
6%
Úgy gondolom, az a biz. gyógytornász nem vetette bele magát a diéta elemzésébe...és nem akarom bírálni a szaktudását....de könyörgök!!!!Ezek szerint ő sem élhet valami egészségesen!!!Egyébként a gyógytornász nem táplálkozási tanácsadó, azért persze tisztában lehetne az emberi szervezet szükségleteivel....de ti tudjátok! Akkor csak csináljátok!!!
2009. jan. 18. 18:52
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem, hogy megtehetnéd, hisz még nem is végeztél... Mellesleg hanyagold kérlek ezt a rengeteg felkiáltójelet.

A cél az, hogy lefogyjak(lefogyjunk, mi, túlsúlyos emberek, ha így jobban tetszik). Mivel előtte is egészséges életmódot éltem, jól táplálkoztam, nyilván a diéta után is ezt fogom folytatni.

2009. jan. 18. 18:58
 24/25 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha a kérdésre válaszolnátok és nem a 90 napos diétáról csevegnétek???? Ez vicc...
2009. jan. 18. 20:59
 25/25 anonim válasza:

Szia! Sikerült lefogynod? Én is abban a helyzetben vagyok, mint Te. 100 kg-ról kellene lefogynom 35 kg-ot. Nem mozogtam kevesebbet, nem ettem többet, a kilók mégis csak jöttek és jöttek (kb. 4 év alatt).

Tornázni sajnos nem tudok, mert a vérnyomásom rendetlenkedik 12 éves korom óta. Ha tornázom, akkor utána 2 napig használhatatlan vagyok (fáj a fejem - az átlagostól is jobban - gyenge vagyok, stb.)

Egy ideje csak teljes kiőrlésű kenyeret eszem. Itthon sütöm, kenyérsütővel. Boltira nincs pénzem.

Kérlek, ha észre veszed, hogy írtam, akkor válaszolj nekem. Előre is nagyon köszönöm.

26/L

2010. ápr. 22. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!