Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz, hogy aki fiatalon szül...

Igaz, hogy aki fiatalon szül ( pl 18-19 évesen vagy még korábban) az hamarabb visszanyeri a régi alakját?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 09:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem hogy igaz:) és nagyon sok csíkod maradt a pocakodon? A cicid mennyire ereszkedett meg?
2010. nov. 28. 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Nme igaz. sógornőm 19 évesen szült, februárban lezs 4 éves a kislány és még mindig van rajta felesleg. Én 26 évesen szültem a nagyobbik lányomat, 20 kg-t szedtem fel és 2 hónap alatt nyertem vissza a versenysúlyomat. Totál genetika az egész, valamint attól is függ, hogy mennyire hamar áll vissza a hormonháztartásod. A szakirodalom szerint ennek az ideje is durván 9 hónap mint a terhesség, de van akinek már jóval előbb visszaállt. Na, az enyém ilyen. Ezen kívül a szoptatás is nagyoban segíti a fogyást, mivel az anyatej úgy termelődik, hogy zsírt von el a szervezetedtől. Szóval, nem igaz, hogy ha fiatalon szülsz, akkor hamarabb visszanyered az alakodat. Az emberi szervezet 21 éves koráig fejlődésben van, épp ezért nem is tanácsos 21 éves kornál fiatalabban szülni.
2010. nov. 29. 15:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Utolsó, akkor neked szerencsés alkatod van ;)

2010. nov. 29. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!