A hullahopp télleg karcsúsít?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy igen csak hallottam már és nem vok benne bisztos szerinted igen ? és akkor mennyit kéne?2010. nov. 27. 13:47
1/7 anonim válasza:
Én nem bírtam csinálni. Lehet, hogy a karika nem volt jó minőségű, nem tudom. Úgyhogy elfáradtam már abban is, hogy fenntartsam magamon...
Nekem a Pilates segített, szépen szálkásít. Persze, ha van mellette zsírégető edzés is.
2/7 anonim válasza:
Hát.. Ahhoz nagyon sokat kellene csinálni, hogy legyen látható eredménye. Szerintem sokkal hatásosabb egy fitness dvd.
A pilates is nagyon jó szálkásításra, amit az első ajánlott.
3/7 anonim válasza:
Nekem anyum mondta, hogy amikor fiatal volt, ő is ezzel fogyott, és néha még most is szokott hullahoppozni :)
4/7 anonim válasza:
Szia! Igen, karcsúsít valamennyire, de ahhoz nagyon kitartónak kell lenned. Nekem a hasam a nagyon kritikus terület. Nyáron hullahoppoztam, 1-másfél órát, szinte minden nap, és futottam egy kicsit. Az egyik barátnőm mondta, hogy karcsúsodott a derekam, és a ruháimon is éreztem. Persze, nem voltam kitartó. De szerintem hétfőn megint elkezdem... Mindig hétfőn... :-)
5/7 anonim válasza:
Nem karcsúsít.Vegyél helyette ugrálókötelet.Ha azt csinálod az karcsúsít.De ahhoz meg lusti vagy,mert megizzasztana.
6/7 A kérdező kommentje:
haha köszy a biztatást
2010. nov. 28. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!