Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kellene...

Szerintetek mennyit kellene fogynom/mit kellene csinálnom, hogy ilyen alakom legyen?

Figyelt kérdés

Még sose fogyóztam, de rendszeresen sportolok már évek óta.. egy ideje modell szeretnék lenni. :)

16 éves vagyok most, 176-178 cm.

Ilyen az alakom:

[link]

[link]

Ilyet szeretnék:

[link]

Szóval szerintetek mit kellene csinálnom? Esetleg tudtok valami étrendet ajánlani? Nem szeretnék drasztikusan fogyni!

Előre is köszönöm a válaszokat.:)

2010. nov. 27. 11:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Ne fogyózz, hanem formásíts! Elsősorban súlyzós edzésekkel szedj magadra szexis izmokat. Ne félj, nem leszel "kigyúrt állat" az még senkinek se sikerült csak úgy, véletlenül.
2010. nov. 27. 12:38
 12/20 A kérdező kommentje:

köszi, és lábra milyen gyakorlatokat végezzek?

futni futok sokat, mert heti 3* 1,5 órás edzésem van.

2010. nov. 27. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neked fogyni, egyáltalán nem vagy kövér, sőt. Inkább formásodnod kellene, az rádférne egy kicsit. :) De amúgy nincs veled baj.
2010. nov. 27. 12:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Lábra guggolás a legjobb, isteni combjaid lesznek tőle. Fogj a kezedbe súlyokat, és guggolj szépen.
2010. nov. 27. 12:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Már most sincs melled hova akarsz fogyni?
2010. nov. 27. 13:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem u.olyan az alakod, annak a lánynak a képe photoshopolva van és retusálva, ne ezekből indulj ki, mert még a nagyon jó alakúakból is lefaragnak-hozzátesznek itt-ott. Senkinek nem lesz olyan alakja, mint egy számítógéppel megalkotott nőnek!
2010. nov. 28. 09:08
 17/20 anonim válasza:
szerintem is nagyon jo alakod van es nehalgass azokra akik azt mondja h kicsi a melled ...nekem meg nagy es az se jobb ...amugy meg minden pasinak mas jon be :D
2010. dec. 5. 17:08
 18/20 kisnita ***** válasza:

Ugyan olyan alakod van mint a lánynak a képen. Neki azért jönnek jobban a formái meg a körvonalai mert barnább a bőre és egy sötétebb tónusú bőröm minden másabb.

Az meg hogy mennyire vékony vagy vastag a derekad meg a csípőd (főleg a csípőd) itt nem azon múlik, hogy mennyi háj van rajtad, mert rajtad szinte semennyi sincs. A csontodból nem nem fog "lejjebb menni" akármit csinálsz, úgyhogy fogadd el magad így ahogy vagy! Vagy formásíts, háta úgy elégedettebb leszel magaddal, de semmiképpen nem fogyózz. Sőt szerintem inkább híznod kéne egy kicsit, 2-3 kg plusszal jobban néznél ki!

Ha erősíteni szeretnél és formálni akkor egyél sok fehérjét hogy legyen hozzá energiád és legyen mitől épülni az izomnak. Ha gondolod ihatsz fehérje turmixot is ha rendesen edzel.

Ja és egy jó tanács: Barátkozz meg magaddal és lásd magad szépnek mert mindenki más is olyannak lát téged amilyennek Te látod saját magad! Ha azt sugárzod, hogy ronda vagy, nem jó a melled stb akkor mindenki ezt fogja észrevenni rajtad nem a szépséged.

2010. dec. 5. 18:22
 19/20 anonim ***** válasza:

mennyi bunkó van itt :)

szerintem szép alakod van :)) de a többieknek igaza van, súlyzókkal szépen ki tudod dolgozni a tested .

csak figyelj oda,hogy elengedő fehérjét egyél - ettől nem lezsel férfias,mint ahogy sokan hiszik,de segít felépíteni az izomzatot,és akkor hasonló alakod lesz ,mint a csajnak.

amúgy sztem a csaj kövérebb mint te:)

2010. dec. 5. 22:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Sztem is, örülj az alakodnak, tök jó:D Ha nem csinálsz vele semmit, akkor is alakul az még magától is, sztem pont a jó irányba majd, ha sportolsz különben is.
2010. dec. 6. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!