Szerintetek mennyit kellene fogynom/mit kellene csinálnom, hogy ilyen alakom legyen?
Figyelt kérdés
Még sose fogyóztam, de rendszeresen sportolok már évek óta.. egy ideje modell szeretnék lenni. :)
16 éves vagyok most, 176-178 cm.
Ilyen az alakom:
Ilyet szeretnék:
Szóval szerintetek mit kellene csinálnom? Esetleg tudtok valami étrendet ajánlani? Nem szeretnék drasztikusan fogyni!
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
2010. nov. 27. 11:38
1/20 anonim válasza:
áruld már el, miből akarsz fogyni???? :-o így is gebe vagy, semmi nőies nincs benned, egy darab piszkafa van a képeken...
2/20 A kérdező kommentje:
köszi.. :)
mint írtam nem feltétlen fogyni akarok, csak szálkásítani, vagy valami hasonló.
2010. nov. 27. 11:56
3/20 anonim válasza:
Hát nem azért, de hasonló alakod van mint képen szereplő lánynak, annyi, hogy neked nincs melled.
Nem tudom miből akarsz fogyni, mert már így is fiús alkatod van.
4/20 A kérdező kommentje:
tudom, hogy "nincs", de ez genetika miatt van. anyumnak 50 evesen se sokkal nagyobb a melle..
de szerintem ezt leszámítva ennek a lánynak sokkal vékonyabbak a lábai és a dereka.:)
2010. nov. 27. 12:06
5/20 anonim válasza:
első vagyok, nem bóknak szántam, csúnya alakod van, inkább hízz egy kicsit, mert ez randa....
6/20 anonim válasza:
hahahhaa azt hittem 1 fiu van a képen a melled alapján :S:D de amugy tömegejj és izmot ne zsirt
7/20 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem annak szántad. hízni nem tudok, nem is szeretnék..
2010. nov. 27. 12:06
8/20 A kérdező kommentje:
hát van ilyen sajnos..:)
2010. nov. 27. 12:10
9/20 anonim válasza:
Akire hasonlítani akarsz semmivel nem vékonyabb nálad, a különbség annyi, hogy neki van feneke meg melle ezért nem egy oszlop, hanem látni, h van dereka.
10/20 A kérdező kommentje:
értem, köszi a választ:)
2010. nov. 27. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!