Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csinált már valaki tojásdiétát...

Csinált már valaki tojásdiétát? Az is érdekelne hogy epehólyag eltávolítás után is lehet-e csinálni ezt a diétát.

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én csináltam tojásdiétát, 5 hónap alatt sikerült 10 kg-t leadnom úgy, h naponta ettem csokit meg hamburgert meg ilyesmiket. de vigyázz vele... nekem 5 hónap után már túlérzékenység jött ki rajtam.. szal kiütések. ha egyszer-kétszer eszek tojást, akkor nincsenek kiütések,d e ha megint huzamosabb ideig elkezdenék csak tojást enni, akkor megint lennének kiütések. amúgy ez is embere válogatja. nem tudom, h epehólyag eltávolítás után lehet-e, ezt majd más megválaszolja. én válaszoltam amire tudtam^^
2009. jan. 14. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Nekem még egy 10-est kéne ledobnom,25 már lement turbóval.Na annál egyhangubb nincs.5 hónapig én nem szeretném csinálni.
2009. jan. 14. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Boccs,hogy kérdezek tőled milyen az a turbo?

Nekem is le kellene adnom szülés után bár 25kg-ot!Kérlek ird meg!!!!

2009. jan. 14. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Nem szívese írok a fogyi részre, de kivételt teszek az egészséged érdekében.

A tojásban nagyon sok a zsír, az epe szerepe a zsírok lebontása ha jól emlékszem... Innen már össze tudod rakni a dolgot.

2009. jan. 15. 02:09
 5/7 anonim válasza:
100%

Szia!

én csináltam tojásdiétát. Igazából nem is akkor fogytam, amikor a diétát csináltam, hanem utána, mert ennyi kajától úgy összeszűkült a gyomrom hogy szinte egész nap nem ettem semmit. Nekem 5 kg-ot sikerült így leadnom, de többet nem csinálom, mert herótom van a tojástól :)

2009. jan. 15. 11:08
 6/7 A kérdező kommentje:

A második kérdezőnek írom,hogy leírom neki privibe,mi a turbo ha megadja az e-mail címét,mert itt nem lehet reklámozni,úgy tudom.Leírom azt az oldalt ahol részletesen olvasni lehet róla.Csak annyit előljáróban hogy nekem nagyon bevált.Ez pont azoknak jó akik nagy sújfelesleggel küszködnek.Csak egy idő után erre is rá lehet unni.

Egyébbként köszi a válaszokat.Azt hiszem nem vágok bele,félek hogy valami baja lessz az epémnek ismét.

2009. jan. 15. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám csinálta, és mondta, hogy többször is rosszul lett a diéta során. Persze ez is alkati kérdés, de nem ár óvatosnak lenni.

Sajnos a tojásnak van szinte a legmagasabb koleszterintartalma...

Petranova

2009. jan. 15. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!