Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elkezdi velem valaki hétfőn a...

Elkezdi velem valaki hétfőn a tojásdiétát?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 15:09
 1/6 A kérdező kommentje:
2010. nov. 4. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért nem kezded holnap? Ez csak halogatás, semmitől nem más a hétfő mint a péntek...
2010. nov. 4. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:

reggeli: fél grépfrút, 1–3 tojás, kávé

ebéd: 2-3 tojás, spenót, paradicsom vagy paradicsomlé

vacsora: fél grillcsirke, uborka, paradicsom

Ez egy oltári nagy baromság. Pont hogy reggelire kéne sokat enned, azt fix hogy felhasználod a nap folyamán, ennyi reggelivel egész nap zombi leszel...

Ha ennyire akarod ezt csinálni, cseréld fel a vacsit a reggelivel.. Bár így is nagy hülyeségnek tartom..

2010. nov. 4. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
annyira nem nagy hülyeség, de csak ha annyit betartasz, hogy a húsokat nem krumplival eszed, hanem salátával, attól is fogysz.
2010. nov. 5. 02:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Én most ki szeretém próbálni a 2 hetes tojásdiétát, mert az ember kínjában mindent kipróbál. :) Kicsit változtatok rajta, hús/hal helyett szóját áztatok vízbe, és a kávé is kimarad mert nem szeretem. Sajnos elég sok felesleg van rajtam, általában magokat, mindenféle gyümit meg zöldséget eszek; húst és sót egyáltalán nem, lisztes-cukros kajákat nagyon ritkán. Napi 7-14 km sétát levágok + az utóbbi 1 hónapban rákaptam a súlyzózásra is, de a kilók nem mennek. Nem jönnek de nem is mennek már egy pár hónapja. x) Úgy h most stratégiát váltok, kipróbáljuk a tojásdiétát, remélem nem lesz undoruszom tőle míg le nem telik a 2 hét, bár itt inkább az elő nap az ami vészesebb, 9 db tojás, többi nap kibírhatóbb, 2-4. nap napi 3 tojás, 5-7. nap napi 2 tojás is elég. 2 hete voltam vérvételen, doktornő mondta nagyon jók a vérképem értékei, úgy h ez a 2 hét koleszterinbűnözés nem hiszem h megártana. Amítől inkább félek, h leesik a cukrom, a reggeli éhgyomri cukorértékem 3,5 körül szokott lenni, ha nem eszek szénhidrátosat, még kevesebb lesz, pl. ha ebedre csak zöldséget eszek, utána 2 körülre is lemegy és akkor már gyümölcs nasi van. xD

z, 31éves/164cm/102kg

2011. márc. 28. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Na ki lehetett bírni ezt az 1 hetet, bár szombat este egy kicsit csaltam, mert ettem pár szem diót meg csízió sajtot is. :)

Azért lement 6 kg, így most 96 kg lettem, a derékbőségem meg 90-ről 85-re ment. Elég önsanyaragtó egy diéta, az szemem néha nagyon kopogott az éhségtől, a cukrom is délutánonként úgy lement, h szinte már citeráztak a karjaim, de megálltam h ne egyek semmit, ami nincs diétaban. Most megint hétfő van, most káposztaleves-diéta hét lesz, az kibirhatóbb lesz szerintem, mellette legalább gyümölcsöt is lehet enni, de itt is vigyázok, h a napi 800 kalóriánál több ne legyen meg.

2011. ápr. 4. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!