Csajok! Ajaljatok nekem vlmien jo fogyokurat? -15 kg szeretnek ledobni. Akar vlmien tabletat, teat, fogyaszto port. Mar mindenbe benne lennek.
A fogyasztó szerek felejtősek. Csak arra jó, hogy tönkre tedd a szervezeted. Mozgás nélkül nehezen fog menni.
Figyelj oda, hogy egészséges kajákat egyél. Napi 5x keveset.
És legalább 2 naponta mozogj valamit. Lassan fog menni, de tartós lesz.
Én 8 évi sikertelen kínlódás után dobtam le 4 hó alatt 15 kg-t, egyszerű módon: délelőtt 12.00-ig ettem csak szénhidrátot, 12.00. után már semmi szénhidrát, cukor, tészta, rizs stb. Csak hús, levesek tészta nélkül,savanyúbb gyümölcsök, turmixok este 6 után semmi.
Cukrot és cukrozott dolgokat mellőzni kell. Ebből életstílus is lehet így a súlyod stabil marad és néha bűnözhetsz is.
Nem az antibébi tehet róla, hanem te.
A jól megválasztott tablettan nem hízlal, csak annyit kéne tenni, hogy visszacsattogsz az orvoshoz mindaddig, amíg meg nem kapod a megfelelőt. Amit csinálsz, az lustaság, és nagyon rossz kifogás. Persze, hogy 15 kilóval nehéz, a 3. után gyógyszert kellett volna váltani.
Amíg ezt szeded, ne is próbálkozz, reménytelen.
Amúgy meg: kevés szénhidrát, sok sport. Ha eddig sportoltál, akkor még több sport. Lehet csodára várni, csak nem érdemes. Ha lennének csodaszerek és csodamódszerek, nem lennének kövér nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!