Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen komoly következményei...

Milyen komoly következményei lehetnek a léböjt kúrának? Más is hallott ilyet?

Figyelt kérdés
Ismerősöm 10napos léböjt kúrát csinált, majd amikor elkezdett volna szilárd ételekkel próbálkozni, kihányta vagy hasmenése lett... Iszonyú gyenge, semmi ereje nincs, nem tudom mi lesz vele. Szerintetek mennyi idő alatt fog rendbe jönni?
2010. nov. 18. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem kéne hülyeségekbe fogni. Ilyen hosszú léböjtkúrát, csakis orvosi felügyelet mellett lehet, nem pedig otthon kisérletezgetni. Hozzáteszem, nem sok értelme van az ilyen kúráknak..

Szerintem keressen fel egy orvost, illetve főzelékekkel, párolt csirkemellhússal próbálkozhat.

2010. nov. 18. 15:02
 2/10 A kérdező kommentje:
A csapból is az folyik, hogy ne kezdjünk esztelen fogyókúrákba, és mégis vannak ilyen esetek...
2010. nov. 18. 15:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Orvoshoz tuti nem fog menni, örül, ha fogy. Szerinte vírus miatt hány és van hasmenése.
2010. nov. 18. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:

gondolom ő is csak úgy belevágott és nem készült fel. pláne ha először csinálja az ember. először nem lehet rögtön egy 10 napos kúrával kezdeni! a másik nagy baj meg az hogy a sok naiv azt gondolja hogy a tisztítókúra az fogyókúra... na ez a legnagyobb tévedés.

kezdjen el lassan visszatérni a szilárd ételekhez, sok leves, gyümölcs stb, és fokozatosan lehet csak normális ételeket is enni.

2010. nov. 18. 15:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Másodszor csinálta, de már a következőt tervezi. Azt mondta, felkészült rá fokozatosan.
2010. nov. 18. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
felkészült..persze...istenem , erre csak annyit mondok aki hülye haljon meg.
2010. nov. 18. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:

mekkora hülyeség ez a léböjt kúra és a többi nőklapjás baromság. ha egy rendes diétás étrendet összeállítana magának többre menne vele, és akkor talán lenne ereje is.

amúgy azért nincs ereje, mert nem visz be szénhidrátot. ennek következménye, hogy totál gyenge és az izmait szépen lebontja totálisan! majd amikor újra elkezd hétköznapin étkezni akkor a szervezete a sokk miatt szépen beraktározza a zsírt. a vége az, hogy leépül az izomzat és zsírosabb lesz mint volt. gratulálok a barátnődnek!

2010. nov. 18. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha egészséges vagy és ésszel csinálod, akkor gyakorlatilag semmilyen. Én is csináltam 10 napos kúrát, semmi negatívat nem tapasztaltam. Az ismerősöd valószínüleg nem tartotta be a fokozatosság elvét, ami a szilárd táplálkozásra való visszaállást jelentette. Fontos még a lelki felkészülés, ami nálam 2 hetes volt.
2010. nov. 18. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, Spanyolország bizonyos részein teljesen természetesnek számít, hogy évente kétszer 10 napot léböjtöznek. Nincs semmilyen adat arról, hogy a spanyolok hajlamosabbak lennének bizonyos betegségekre, illetve arról sem érkezik soha hír, hogy tömegével lennének rosszul az ország egyes tájain az emberek. Ésszel kell csinálni, amúgy tényleg sok mindenre jó: én pl. csak 3 napig csináltam, de nekem azóta újra szépek és egészségesek a körmeim, pedig korábban mindenféle "csodaszert" kipróbáltam és nem segítettek. Ha az egészségi állapotod megengedi, akkor semmi bajod nem lesz tőle. Ez nem azt jelenti, hogy 10 napig scak vizet iszol.
2010. nov. 18. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Azon kivül,hogy kimosod magadból az összes ásványi sót, hogy a bélrflórádat tönkrevágod a helytelen táplálkozással (?) végüli semmi komoly.

Ez nem tisztitokúra,ez éhezés és/vagy fosás,vannak mindnekinek méregtelenitő szervei,ezeket pedig ugy lehet segiteni ha az ember egészségesen táplálkozik (10 napos nemevés nem tartozik ebbe akateoriába),és sportol..

2010. nov. 20. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!