Attól nem lesz semmi bajom ha 3-4liter vizet megiszok úgy hogy nem is kívánok annyit?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 18:13
1/6 anonim válasza:
öhm akkor minek iszol annyit ? egyébként szerintem nem bírsz annyit meginni egyszerre
2/6 A kérdező kommentje:
"öhm akkor minek iszol annyit ? egyébként szerintem nem bírsz annyit meginni egyszerre"
nyílván nem egyszerre :D de nem olyan is olyan sok idő alatt ;)
am azért iszok mert jól esik(de szomjas nem vagyok) meg súlytartás miatt is. Azt hallottam hasznos ilyen szempontból.
2010. nov. 16. 18:23
3/6 anonim válasza:
Butaság..a veséd kiválasztja a felesleget és csak többet rohangálsz WC-re. Súlytartásnak a sportot javasolnám...Igaz én usziban egy órás úszás meg sok szaunázás esetén iszok meg 2 órán belül akár 2 litert...
4/6 anonim válasza:
Víztől? Ugyanmár :)
Én is van, hogy felhajtok egy liter vizet, 2 percig mozdulni sem birok, de a 3. percben már csorog is át rajtam (mármint a szervezetemen, és nem bepisilok :D), és nem érzem, hogy ittam :D
5/6 anonim válasza:
Én nyáron napi 5 litert ittam, mert kívántam és itt vagyok semmi bajom nincs. Max annyi lehet csak, hogy többet jársz pisilni.
6/6 anonim válasza:
Ha egy nap 3-4 liter vizet megiszol, nemhogy bajod nem lesz tőle, hanem nagyon jót tesz. A legtöbb székrekedés, fejfájás egyszerűen orvosolható bőséges vízivással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!