Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek Norbi és Rubint...

Szerintetek Norbi és Rubint Réka eszik a saját termékeiket, (legalábbis pár ételt)?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
nem
2010. nov. 15. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
kétlem
2010. nov. 15. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha igazán az Update szerint élnének, főleg Norbi, akkor pl.Norbi nem lenne úgy összeszakadva, mint egy öregember.Nem akarom leszólni, de a múlt heti Vacsora csata c. műsorban alig ismertem rá.Tisztára megöregedett..
2010. nov. 15. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:

ki a f*szom az a Rubint Réka?

(rózsaszín pitbull)

2010. nov. 15. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Norbi szerintem életébe nem evett a sajátjából, csak mondja a sok hülyeséget a cukorról, jó az egy dolog h valaki figyel a cukrára, én nagyon sok cukrot eszek, de mozgok is mellé, és semmi bajom nincs.
2010. nov. 16. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy ők eszik, de a kislányukat tuti nem a saját termékeikkel tömik. Az én nagyobbik lányom kb. az ő lányukkal egyidős és mit mondjak, ezerszer vékonyabb mint az ő kis Larájuk. Pedig a lányom megeszi a túrórudit, minden napot kakaóval kezd és azzal is zárja, viszont sportol (balett, rsg, lovaglás), nagyon vékony, kicsit látszanak a bordái, de izmos a feneke és a lába, hát bocs, de Rubinték lánya nem így néz ki. És ezt nem rosszindulatból írom, nem utálom őkte, pl. én is Rékára tornázom. Amúgy Réka mondta is egyszer valamelyik műsorban, hogy ő is megeszi a somlóit és a tiramisut (nem a saját termékükre gondolt), csak ez esetben aznap többet tornázik, illetve másnap kevesebbet eszik.
2010. nov. 16. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:

amit a vacsoracsatában levágott norbi az egyenesen szánalmas volt. oké hogy most reklámozni kell az új dolgaikat de nehogy már egy sportember egy szelet rendes lisztből készült sütitől meghaljon... mekkora kamu. aki napi több órát edz annak nem lesz semmi baja egy kis fehérliszttől és cukortól.

amúgy én el tudom képzelni hogy a saját cuccaikat eszik. elég elvakultak.

2010. nov. 16. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:
10:41 teljes mértékben igazad van. Egy igazi sportembernek nem kell igazából diétázni sem mert amúgy is ledolgozza a bevitt tápanyagot.
2010. nov. 16. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:

A legnagyobb hazugság az az, hogy a cukor helyett édesítőt kell használni, mert jönnek fel a kilók.

Persze, egyre több vizsgálat kimutatja, hogy mennyire káros az egészségre a mesterséges édesítőszer, mivel csupa nem természetes vegyületből készül.

Aki annyira görcsöl, az egyen barnacukrot és kevésbé édesítse a kajáit, italait, szokjon hozzá a natúr dolgokhoz - ezt egy dietetikus mondta, nem saját kútfő.

2010. nov. 16. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!