Honnan tudom hogy egy nap hány kalóriát ettem? Hogy lehet ezt megállapítani?
Figyelt kérdés
hétfőtől péntekig reggel amikor felkelek eszek 1 csokit(6 óra felé) suli előtt aztán suliba egy pogácsát vagy croasant(9-10 felé) aztán amikor haza megyek suliból akkor eszek rendes főt ételt utána meg már igyekszem csak zöldséget,gyümölcsöt enni! Az kb hány kalória lehet?
meg ha úgy van időm minden nap futok 10 percet meg még 10-20 percet tornázok emellett délután még ide-oda mászkálok!Így mennyi idő alatt tudok lefogyni 5 kg-ot? vagy min kéne változtatnom?
(16 éves lány)
2009. jan. 11. 17:57
1/5 anonim válasza:
Általában a csomagolt élelmiszereken szerepel az egységnyi kalória értéke. Pl egy szelet csoki 5gramm, tápértéle 350 kalória/100 gramm , akkor a szelet csoki amit megeszel 175 kalória . ( ez a csoli papiron szerepel)Egy pogácsa (attól függ milyen) 150-250 kalória lehet. A főtt étel attól függ miből áll 300-500 kalória között lehet , de alapanyagoktól és mennyiségtől függ. A zöldségekben, salátákban nincs sok kalória 100gramm kb 50 kalóris szósz nélkül.Azt nem írtad mit iszol egész nap, mert 2 liter folyadék kell, ha cukros üditőket is iszol azok 1 dl lehet 60-100 kalória is.
2/5 A kérdező kommentje:
általában csak sima csapvizet iszok!
Köszi a választ:)
2009. jan. 11. 20:20
4/5 anonim válasza:
Itt mindennek után tudsz nézni.
A legjobb az lenne, ha napot friss gyümölccsel kezdenéd. A csoki nem a legjobb... főleg minden nap.
5/5 A kérdező kommentje:
reggel csak édeset kíván a szervezetem:(
köszönöm a válasdzokat
2009. jan. 12. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!