20 éves lány vagyok.58 kg 172 cm. Mit gondoltok, hogy tudnék a lehető leghatékonyabban lefogyni?
Igen tudnék. De még megkérdezném, hogy a 4X2 óra edzés mit takar?
A kajád gyakorlatilag semmi fehérjét nem tartalmaz. Diétában pedig különösen fontos a magas fehérjebevitel, hogy ne az izmaidat bontsa le a szervezeted, és maradjon valami formád. Ráadásul ugye sokkal jobban hasznosul, mint a sok fölösleges szénhidrát. A zsömlét, kiflit, extrudált kenyeret, joghurtot felejtsd el. Sosem értettem miért esznek a fogyni vágyók mindig joghurtot, értelmetlen kalória. A kulcs a megfelelő szénhidrát, fehérje és zsírbevitel, minőségi tápanyagforrásokból! Szénhidrát: zabpehely, barnarizs, bab, lencse, köles, quinoa, néha főtt burgonya, és ténylegesen TELJES KIŐRLÉSŰ kenyér. Gyümölcsöt érdemesebb a délelőtt folyamán enni, délután és este pedig zöldségre cserélni! SOK fehérje: szárnyashús, hal, zsírszegény túró, tojás, esetleg szója. Lefekvés előtt kb 3 órával érdemes utoljára enni, de már csak fehérjét, esetleg paradicsommal vagy uborkával. Szükség van zsírokra is (pl. lenmag-, olíva-, tökmag-, mandulaolaj), de ezeket hevítés nélkül, mondjuk salátákra locsolva érdemes enni.
Nagyjából ennyi lenne, a te mostani kajád full szénhidrát, vitaminok, rostok, szükséges tápanyagok nélkül...
Küzdősportokra gondolok elsősorban, de olykor hétvégenként futással is kiegészítem.
Csirkehúst is szoktam enni. Legalábbis a levesem, ha nem zacskós, mindig abból áll.
Joghurt: finom, és elvileg jót tesz a bélflórának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!