Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha alszunk akkor is egetunk...

Ha alszunk akkor is egetunk kaloriat?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 01:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy keveset.
2009. jan. 11. 03:20
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát igen, kevesett, ezt úgy képzeld el mint egy pc-t amelyk kikapcsolja a monitort, alapjáraton forognak a merevlemezek, nem dolgozik a dvd lejátszó, esetleg még le is dobja magát a netről, nem dolgozik, még is "él". Az emberi szervezet és eléggé kikapcsolja magát, az agyad nagy része kikapcsolta magát, az emésztés is majdnem leál, az egész anyagcsere lelassúl, és a vérnyomásod, pulzusszámod is nagyon leesik, de azért a szíved még gyengén de ver, néha meg is mozdulsz álmodban... Csak akkor nem égetnél kalóriát ha leállna a szíved!:)
2009. jan. 11. 06:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Neten ezt találtam:

A kutatók nemrég felfedezték, azok akik súlyos horkolási problémákkal küzdenek egy éjszaka alatt akár 2000 kalóriától is megszabadulhatnak, szemben az 1626 kalóriát égető, kevésbé horkoló társaikkal.

Mível én nem horkolok egyáltalán, gondolom én is elégetek akkor 1 éjszaka alatt 1000-et legalább. Nem is gondoltam volna hogy ilyen sokat :)

2009. jan. 11. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kiszámoltam magamnak, azzal, hogy én aludtam 10 órát, feküldtem 2 órát, és álltam 3 órát, csak ezekkel összesen 1219 kcal-át égettem el. Azzal, hogy én most itt gépelem be a mondandóm folyamatosan égetem a kalóriát.

Ezen az oldalon ti is tudtok szálmolgatni:

[link]

Petranova

2009. jan. 11. 11:27
 5/7 anonim válasza:
100%
Igen ugyanis az izomzat ahoz hogy önmagát fentartsa ahoz is kalóriát fogyaszt
2009. jan. 11. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:

:O:O

nagyon meglepődtem. kövér gyerek vagyok énis, 11 éves 55 kg.

és nagyon sokat mozgok, a hét 2-3 napján sokat mozgok többibe keveset.

de meglepődtem az oldalon amit írtak, kiszámoltam. Sokat sportolok, de nem versenyszerűen, csak hobibol: korcsola, foci, kerékpár, uszás, futás

mégis kövér gyerek vagyok! miért? :(

ja és ennyit számoltam : Összesen

15766

Kcal

meglepődtem.

de mértnem fogyok igyse ?:(

2009. jan. 13. 14:53
 7/7 anonim válasza:
Mert fejlődésben lévő szervezet vagy...ennyi idősen sok fiú meghízik..és idővel megnyúlik és eloszlik rajta a súlyfelesleg..öcsémmel is ez volt.Teljesen normális,hogy ennyi idősen duci vagy!Ha sportolsz is mellette,nem lesz baj:)
2009. febr. 19. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!