Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tarthatnám meg az...

Hogyan tarthatnám meg az alakomat?

Figyelt kérdés

1 hónapja élek Angliában, és fogytam pár kilót.

Jövőhéten megyek haza Magyarországra, és szeretném megtartani ezt a súlyomat, talán még formásitani kicsit.

Milyen mozgással, étrenddel lehet ?

20/L

2010. nov. 11. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Pontosan azzal, amivel Angliában fogytál.
2010. nov. 11. 13:37
 2/5 anonim válasza:

ügyelj arra,hogy zsírosat,agyonfűszerezett ételeket ne egyél.

Mozgásként ajánlom a futást,a bicajt,és az ÚSZÁST (az minden izmodat mozgatja)

hát,igen a magyar konyha nem éppen diétás

2010. nov. 11. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Jaja, tudom miről beszélsz. Mondjuk én nem élek M.o.-n,de voltam ott sokszor nyaralni és hát őszintén nekem még a legtöbb kaja nem is ízlik, mivel annyira zsírosak és cukrosak :-D

Szerintem te is figyelj arra, hogy amit eszel minnél egyszerűbb legyen. Az egyszerű dolgok nem tartalmaznak annyi cukrot meg zsírt, pl.zöldség,gyümölcs,húsi,joghurt,stb.

Legyen minnél tisztább az étkezés és ne egyél ameddig pukkadsz már

2010. nov. 11. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem mész haza sok időre (pl. csak 5 napra jössz haza) akkor nincs baj.

Én Olaszban voltam 5 napra, rengeteg tésztát pizzát, fagyit zabáltam, hazajöttem, és nem híztam semmit! De ha több időre jössz, 2 hétre, akkor tényleg legyél óvatos.

Kerüld a tipikus, magyar kajákat: töltött káposztát, zsírban tocsogó cuccokat. Általában, ha az ember "leszokik" ezekről a kajákról, utána már nem kívánja. (én pl. régen imádtam az olajos sültkrumplit, kb. 3-4 hónapja ért véget a diétám (sikeresen leadtam ZSÍRBÓL minimális izomveszteséggel és vízveszteséggel 13 kgot), és már nem is kívánom a sült krumplit... meg nem fordulna a fejemben hogy azt egyek a husi mellé. Helyette egészséges barnarizst eszek, vagy salátát.) Anyum pl. imádta a töltött káposztát, aztán diétába kezdett, és utána már nem is kívánta többet... előnyére vált, mert tartja a súlyát :D

Ha angliában voltál, akkor gondolom nincs (?) kocsid itt. Próbálj mindenhová gyalog menni, vagy bicajjal, így formában tarthatod magad. Egyél sok magyar gyümit, amihez angliában nem juthattál hozzá. :)

2010. nov. 13. 19:40
 5/5 A kérdező kommentje:

nincs kocsim.

sajnos évekre jöttem haza. ( 1-2 )

remélem sikerül megtartani mert nagyon jó lenne.

2010. nov. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!