Más is járt így, hogy lassabban indul be a fogyás mint ahogy hitte?
Azt hittem hogy hamar fogok fogyni így nem is izgattam magam, tömtem a csokit, kekszet. Meg is híztam.
Utána úgy döntöttem most elég lesz mert kezdtem gyors szívdobogást érezni stb es gondoltam fogyni kell.
Neki is álltam, kalóriaszámlálás, adagok mérése stb de én azt hittem hogy 2-3 kiló lemegy majd egy hét alatt es a többi is leolvad.
Ehhez képest 1 hónap kellett amíg legalább beindult a fogyás, es akkor is pár dekák mentek le 1 hét alatt. Kb 4 kiló ment le 3 hónap alatt. Ha így haladok nyugdíjig megy le az egész mert vagy 20 kiló kell lemenjen.
Én naivan azt hittem hogy ledobok majd 4 nap alatt 4 kilót ha úgy akarom.
Nem ártana valamilyen mozgásformát beiktatni mellé, napi 20 perc séta például nem túl megeröltető, futás, súlyzos edzés, bringa, stb.
Ha szívdobogás miatt aggódsz akkor kardiológus.
Az se mindegy hogy mit eszel/iszol, cukrot pl. érdemes teljesen kiiktatni: cukros üditők, kávéba cukor helyett édesítő, ha mindenképpen csokit akarsz enni akkor legalább 70%-ost egyél.

Szerintem a többség így gondolkodik. Még a heti 1 kiló elvárásból is nehéz kizökkenteni a másikat.
De nem csoda, akármilyen fogyiszert reklámoznak ráírják a 2hét-14 kg fogyást meg hasonló hülyeségeket

Hány éves vagy, nő,férfi, szültel e már?
40 éves leszek,mindig is oda kellett figyelnem,de tizenot húsz éves sokkal egyszerűbb volt. Két gyerek után a fmrajtam maradt húszat kezdtem el leadni négy éve,azt hittem sima liba lesz. Mindig edzettem,ez sem volt gond. Hát...az első öt hamar lement a második öt már több figyelmet igényelt,a maradék tíz pedig két év jojózása alapján. El kellett fogandkm hogy ezentúl mindig mindenre oda kell figyelni,mindig! Ez a kulcsszó. Soha nem eszek hagyományos édességet,heti négyszer edzek,évente kb tíz csaló napom van,de ez annyit jelent hogy a szulinapokon eszek egy szelet tortát és slussz. Ez van,vagy a visszahizas. Inkább ez.

Együttérzek. Ezt sokan nem értik
Azt gondolják ugyanolyan az anyagcsere húsz évesen,mint negyven,ötven,hatvan,ugyanaz a férfiakra,szült nem szült nőkre Stb
A kaloriaszamolas kulcs,de minél idősebb,vagy annál izzasztobb. Főleg annak aki már volt egyszer tulsulyos. A tested emlékszik,nekünk elég egy kis kilengés és puff már fent is van pár kiló,míg lemenni vérrel verejtekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!