Melyik diéta vált be, mennyi idő alatt és mennyit tudtál fogyni vele?

Lazán vett kalóriaszámlálás. Nagyjából belőttem a keretet, bő egy év alatt lement bő 15 kg.
Nem szuperhatékony, de nem kellett nagyon odafigyelni, és nem is drasztikus.

Kevesebb étel, kisebb adagok, de semmi speciális, szélsőséges diéta. Mozgás heti 2-3 konditeremben. De az étkezés a lényeg.
4 hónap 7 kiló.

Kalória deficit, sok fehérje, kevés szénhidrát, glikémiás index figyelés, magas rost tartalom. Receptek, meg ételek átalakításáról regényt is írgatnék de a lényeg hogy
1-ízlen
2-jó makro arány
3-jó kcal-mennyiség arány
Néha szobabiciklizek edzésként de nem túl rendszeresen. 2-3 hetente van egy csalónap (de ezekre odafigyelve kb nem is hiányzik a "szemét" kaja)
Január 6.-án 99,3 kg voltam. Ma 88,5kg
30n

Én brutálba csináltam, egyszerűen nem ettem.
De ez úgy ment, hogy nem ettem, majd este nem bírtam és teleettem magam zöldséggel. Akkor bevettem egy komolyabb 7 darabos vitamin készletet és lefeküdtem. Ezt csináltam 1 hónapig. Gyengébb lettem és fáradtabb, de 8 kg lement. (Kb 6 lehetett a fogyás, a többi csak az volt, hogy kiürültek a beleim - gomdolom.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!