Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire hazaérek vacsorára, már...

Mire hazaérek vacsorára, már annyira éhes vagyok, hogy mindig túleszem magam. Ilyen "túlevés" ellen milyen hasznos módszereket tudtok?

Figyelt kérdés

A munkám elég megterhelő és a hazaút is elég hosszú, mire hazaérek konkrétan éhenhalok. Hiába eszem ezt-azt uzsonnára (erre nem is mindig van lehetőség). Próbálkoztam azzal, hogy mikor hazaérek megiszom fél liter vizet, de ez csak szimplán kényelmetlen, nem mindig segít, nehéz tartani.

Tudtok valami módszert ami bevált? Nyilván az önuralom hasznos tényező de nehéz az éhségnek parancsolni.

ma 16:28
 1/1 Janaqks ***** válasza:
Esetleg emelt a bevitt kalórián, lehet jelez a szervezeted, hogy ez így kevés neked, vagy próbálj meg több fehérjét bevinni, ha jól tudom az segít a teltségérzeten, de ebben nem vagyok biztos.
ma 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!