15 kiló fogyást szeretnék MINÉL HAMARABB.! Hogyan tehetem meg? Miket egyek?
Légyszi irjatok.!
15kilót szeretnék fogyni.sokat híztam:SS:S : (
miket egyek?
most mennyi vagy?
én így adtam le 13 kg-ot(nyáron visszajött kb 5)
diéta: mindenből egy keveset, édességet ne, csak víz
+MOZGÁS
pedig az.!!
mert 160 centihez viszonyítva-.-:S
Szerintem akkor bőven elég lesz 5-7kilót leadni, meg izmosítani kicsit. 45kilóval gebe lennél, és még ha lassan fogynál is, a melled helyett csak a hasadon himbálózó két bőrlebeny maradna.
A gyors fogyástól tényleg csak a bőröd megy tönkre, plusz gyorsabban szeded vissza.
Egyél kevesebbet és mozogj sokat. Meg a mennyiség mellett azért persze a minőségre is ügyelj.
10-nl akkor sem kéne többet fogyni.
Én akkor fogytam egy hónap alatt 10 kg-ot, amikor
-diétáztam -nem ettem semmit, amiben cukor, fehérliszt és élseztő van
-és mellette naponta 2 órát konditermeztem.
Nekem is rá kéne megint száni magam, de 2 kicsi mellett nem sok alkalmat látok rá, de inkább kedvem nincs....
Én is 160 centi vagyok, de már 68 kg...
Az előttem szólónak igaza van, ez a magasság/súly benne van a normál tartományban, ha van is rajtad felesleg, max 5 kg lehet.
Egészségesen étkezni, sportolni, tornázni lehet, hogy javíts a közérzeteden, és hogy formálódj, de 14 évesen semmiképp ne fogyókúrázz, pláne, hogy valójában NEM vagy túlsúlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!