Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak a lapos has és a vékonyab...

Csak a lapos has és a vékonyabb lányok jönnek be a fiúknak?

Figyelt kérdés
Tizenéves vagyok és nagyon szeretnék egy fiút például a deszkásokat mindig csodálom meg minden de nem tudom hogyha egyszer lenne valakm akkor szeretné e hogy nem teljesen lapos a hasam.Van pár kiló felesleg rajtam de úgy hogy nem túlsúyos vagyok csak "közepes méretű" általában S-es vagy M-es ruhákat veszek :D nem tudom,szerintetek úgy is bejönnék egy fiúnak ha nem lennék nagyon vékony??
2010. nov. 8. 23:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem a "nem-lapos" hasad miatt lehet gond.

Szemelyiseg/stilus/kinezet... sokat szamit!

Es akarhany kilosan lehetsz stilusos...

2010. nov. 9. 15:48
 12/15 A kérdező kommentje:

húha...hát igen ezt kihagytam hogy nekem eléggé van stílusom mindig próbáok a legobban knézni amúgy meg cssak a véleményekre voltam kíváncsi.:/

aki normálisakat írt annak köszi:)

2010. nov. 9. 17:15
 13/15 A kérdező kommentje:
És amúgyis most nem ez a nagy gond hogy nem figyelnek fel rám a fiúk hanem hogy nem teljesen lapos a hasam és hogy hogyha lenne valakim akkor szeretne e így,és nem azzal vannak hogy stílus meg ezek mert az van rendesen,meg önbizalmam is csak ettől az egytő félek.
2010. nov. 9. 21:49
 14/15 anonim válasza:
100%
Lehet hogy stilusod az van, de eszed az nincs.
2010. nov. 26. 20:25
 15/15 A kérdező kommentje:
miért?? :O
2010. dec. 4. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!