Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire egészséges ha azért...

Mennyire egészséges ha azért futok/túrázok/sétálok rengeteget hogy ne kelljen étkezésre figyelni?

Figyelt kérdés
Messze ez a legsikeresebb "diétám" mert már több mint 2 éve normál súlyba kerültem de szabadidőm jelentős része a folyamatos aktív életmódról szól. A kalóriaszámolós diéták sosem müködtek addig jó volt amig le nem fogytam de mindig elfogyott az akaraterő előbb vagy utóbb mivel ugye ezekbe nem férnek bele a kevésbé tápanyagdús ételek napi szinten, max heti 1 alkalommal. Míg így viszont napi szinten mehet bármi édesség üdítő gyors kaja

febr. 19. 11:27
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben van! A legjobb diéta a sport. Így tovább. Ha szeretsz enni, sokat enni, vagy egészségtelen dolgokat azt mindig kompenzálni kell valamivel. Ha ezt így tudod tartani és nem viszed egészségtelen szintekre a sportot, akkor teljesen jó így.
febr. 19. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, hogy sokat mozogsz. De ha nem eszel elég rostot, vitamint, nyomelemet, bélproblémád lehet, meg hiánybetegségeid. Ha cukros italokat, ételeket fogyasztasz mértéktelenül, akkor elgombásodhatsz, a fogaid könnyebben szuvasodhatnak. Ha túl sok húst eszel, felhalmozódhat a húgysav a véredben, és köszvényt okozhat. A magas koleszterinszint meg érelmeszesedést, keringési rendellenességet.

Szóval az egészséges táplálkozás éppolyan fontos, mint a rendszeres testmozgás és az elegendő, pihentető alvás, meg a friss levegő.

Néha lehet gyorskaját enni, de próbáld visszafogni, és beiktatni egészségesebb ételeket, különben lesznek következményei.

A változókorra csúnya krónikus betegségeket lehet összegyűjteni, ha nem vigyázol.

tegnapelőtt 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Ennyit mozogni szuper. Azert mozogni hogy ehess, egészsegtelen
tegnapelőtt 14:27
 14/14 anonim válasza:

Volt egy időszakom, amikor ugyanígy tettem, szerintem a legjobb formámban voltam akkor, pedig valamennyi sport mindig volt az életemben! Napi egy óriás zacskó chips (240 g) lecsúszott, minden más mellett...:) Minden napra volt egy legalább fél-egy órás testmozgás, amitől másnap garantált volt az izomláz - és ezen kívül is rohangáltam egész nap, nem épp ülőmunkám volt. Normálisnak nem tudom mennyire normális, de én nagyon éltem :D

Most is ilyesmire vágyom, de nehéz visszahozni ezt a sportolási mennyiséget.

tegnapelőtt 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!