Nekem nővérem 174 cm, 62 kg és 27 éves.És azért nem sovány.. Tehát van rajtad azért pár plusz kiló.De azért ez nem bíztos hogy gondot jelent, mert talán jól nézel így ki, viszont ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor tegyél érte valamit.Most remélem tudod hogy nem akartalak megbántani, csak a kérdésedre válaszoltam:)
2010. nov. 8. 19:27
12/20 anonim válasza:
Határeset, de még nem vészes. Úgy mondanám, hogy van mit fogni rajtad. félre ne értsd, ez nem felkérés volt táncra. :)
2010. nov. 8. 19:39
13/20 anonim válasza:
tehhhhhhhhhhhéééééééééénnnn
komolyan mondom minden tini lánynak kéne napi 1 pofon mikor ilyen kérdést tesznek fel
hová süllyed a világ ??
pár év múlva ez a trend lesz a gyakorin :
160cm 30 kg szerintetek is kövér vagyok ?:O
22/L :D
2010. nov. 8. 20:05
14/20 anonim válasza:
azért mert nem úgy nézel ki mint a modellek a magazinokba, attól még lehetsz szép.
én egy centivel vagyok nálad magasabb, de a fél életem odaadnám, ha annyi lenne a súlyom mint neked.
szóval ne picsogj! ha nem érzed jól magad, akkor sportolj :D
2010. nov. 8. 20:05
15/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
nem az hogy felháborodtam, félreértés ne essék, csak az hogy aki írta h "eléggé és hogy mi lesz még belöled", kissé bántó volt.
2010. nov. 8. 20:36
16/20 anonim válasza:
18.55
Te ne irkálj butaságokat!A BMI egy harmatgyenge becslés,semmi több.
A test valódi állapotáról a testzsír százalék árulja el a legtöbbet,azt méresd meg kérdező!A te korodban kb 20% lenne jó.
2010. nov. 8. 20:42
17/20 anonim válasza:
A BMI útmutató. Nem mondanám harmatgyenge becslésnek, mert akkor nem oktatnák orvosin...
2010. nov. 8. 21:22
18/20 anonim válasza:
Bocsánat, hogy nem cukormázzal borítva adtam elő a válaszom, de 17 évesen ez igenis sok. Rám 22 körül jött fel, életmód váltás nélkül pár kg, magától. Erre számítani kell. Ha meg azt várod, hogy látatlanba pátyolgassanak, akkor írd ki ezt is a kérdésbe!
2010. nov. 8. 22:42
19/20 anonim válasza:
szerintem ez jó.én 10 kilóval vagyok könnyebb de én mondjuk 10 centivel alacsonyabb is vagyok meg fiataabb,és nagyon úgy érzem hogy nem vagyok csinos de dolgozom az ügyön.sportoj sokat járj ki futni vagy eddzésekre és csinosabb leszel.csak akarni kell!
2010. nov. 8. 23:38
20/20 anonim válasza:
én a fél életemet odaadnám, hogy 174 cm legyek:S
Milyen igazságtalan az élet....
Szerintem sok a 67 kg. Maximum 62 kg-nak kellene lenned.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!