16 éves ff vagyok,185cm magas és 85 kg. Sokat kell fogynom?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 13:44
1/18 anonim válasza:
Attól függ milyen arányban oszlik el a testeden. Lehet elég lenne -5kg is de azis lehet 10-15 is kellene,hogy átlagos legyél. Kérj véleményt ismerőseidtől.
2/18 A kérdező kommentje:
100-ról kezdtem, de leadtam 17-18 kg-t... de msot a mérleg 85-öt mutat:S ismerősök szerint így is nagyon sokat fogytam... de nemtudom... már úgy összezavarodtam... mennyi egy átlagos 16-18 éves, kondiba járó ff súlya?
2010. nov. 7. 13:53
3/18 anonim válasza:
én nem sportolok meg semmi 183cm és 73 kg vagyok
5/18 anonim válasza:
Első vagyok.Szerintem kb.olyan 70-75 kg. Szóval még egy 10 kg.lejöhetne.. Sportolj és inkább gyümölcsöt és zölsdéget egyél, igyál sok folyadékot(ne édesített vizet), inkább szénsavmenteset, ne egyél édességet, ne egyél egy nap sokszor keveset, egyél pl. reggeli, uzsonna, ebédet és vacsorát, Vagy ha nem vagy nagyon éhes 6 után ne egyél. Ezen kívül sokat sétálj,szaladj biciklizz és kitartással meglesz az eredmény!
Sok sikert és kitartást!
6/18 A kérdező kommentje:
tudni kell rólam, hogy szinte sosem eszem édességet... néha,d e nagyon néha ha eszek egy tábla bocit:P:D de semmi chips, semmi... kenyér helyett kb 2-3 hónapja abonett kenyeret , Flora vajat eszem, próbálok odafigyelni ezekre, de néha a vasárnapi ebédcsábításába is esek... tegnap elkezdtem megint futni, felülésezni, + van ABtronic övem :D. Jövőhéten akkor újra belekezdek a fogyózásba... kitűzöm a 72kg-t.
2010. nov. 7. 14:17
7/18 anonim válasza:
jó nagy hülye vagy, ha pasi létedre 185 cm-hez 72 kg akarsz lenni....185 cm-esen legyél 80-90 kg és izmos ;), az meg fogyókúrától nem leszel, csak sportolástól
8/18 A kérdező kommentje:
na ezt mondom...:d má úgy összezavarnak az adatok:D de egyébként az izom nehezebb mint a zsír... szóval csak kéne még legalább 7-8kg-t fogyni, s majd intenzívebb edzéssel izmot felszedni... ha már itt tartunk... szerintem nagyon nagyok a vádlijaim:S csúnya a nagy vádli? mit tehetek ellene?
2010. nov. 7. 14:25
9/18 anonim válasza:
Szerintem, ha ezt a súlyt tudod tartani éveken keresztül, akkor bomlani fognak utánad a nők! :)
21/L
10/18 A kérdező kommentje:
:D
2010. nov. 7. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!