Hogyan me hizzak fenekére? Többi lent.
Hát most izmosodni szeretnél vagy zsírban hízni?
Izmot tudod formálni, a zsírt nem. Én a helyedben felső testre irányotottan edzenék, és úgy terelném el onnan a hangsúlyt.
Hogy a zsír hova rakódik, azt nem igazán tudod befolyásolni.
Amit tehetsz szerintem (bár vsz a testépítő kategória jobb lenne a kérdésedhez):
- kicsit visszafogod a kalóriatöbbletet: lehet, hogy egyszerűen túl sokat eszel. Tehát maradj többletben, de mondjuk ha most 600 kalória pluszt viszel be naponta, vedd vissza 300-ra és óvatosan emeld
- figyelj oda jobban, hogy mit eszel: megfelelő minőségű legyen a kaja, megfelelő makrotápanyagokkal
- edzz keményebben fenékre, hátha attól esztétikailag jobb lesz a helyzet :)
A nem kívánatos szélességi adottságokat úgy szokták korrigálni, hogy felül ellensúlyozzák. Szépen kideltásítod húzódzkodással a hátad, és akkor jó lesz az összkép. És még jobb is lesz, mintha alul-felül vézna lennél.
Amúgy nem biztos, hogy azt a szánalmas, nevetséges, kapanyéllábú "se feneke, se csípője, se combja" hímalkatot kéne idealizálnod, csak mert egy rakás nettó hülye beléd szugerálta. Nem tudom, hány kilót híztál, mennyi vagy széltében, hosszában. Ha tényleg valami orbitális hátsód lett, akkor visszaszívom, amit írtam, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem jól érzékeled magadat és a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!