Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 10 kilót?

Hogyan fogyjak le 10 kilót?

Figyelt kérdés

úgy hogy nem éhezem

mozgásra max 1 órám van de azt sem tudom hogyan kezdjem és mit

konditerembe járni nincs pénzem valami otthonit kéne

2009. jan. 8. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Irj mailt! A mai naptol tobbet nem irok erre az oldalra, mer a sok okostojas mindent jobban tud.

(Tigi)

2009. jan. 9. 00:03
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Már egyszer írtad, hogy többé nem írsz, és most mégis itt vagy...Én csak bíztatni tudlak, és sok erőt kívános neked, hogy sikeresen el tudd hagyni az oldalt Tigi!
2009. jan. 9. 10:28
 13/16 A kérdező kommentje:

egyetértek az utolsóhozzászólóval

(Ez hibbant vagy nem tudom de tényleg jobb lenne ha elhagyná az oldalt)

2009. jan. 9. 15:42
 14/16 anonim válasza:
ajánlanám azt, hogy reggelente sosem hagyod ki a reggelit(mondjuk omlett vagy tojásrántotta), viszont napközben csak gyümölcsöket és magvakat eszel. továbbá ne nagyon vegyél cukros üdítőket, inkább csinálj magadnak valamilyen turmixot.
2009. jan. 10. 21:55
 15/16 anonim válasza:
az éhezéssel kapcsolatban:én kicsit örülök is neki,mert tudom,hogy közben húzódik össze a gyomrom,ami kicsit sem baj,mert a mai átlag ember min2-3 szorosát eszi meg annak,mint amire a szervezetének szüksége van!!
2009. jan. 13. 20:43
 16/16 anonim válasza:
Ja,az én véleményem ott van a 2.oldalon a hogyan tartsam meg a súlyom?kérdésnél!Ne hari csak 1óra mire megint begépelem!Kicsit béna vok!Szia!!
2009. jan. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!