Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Youtube edzésterv?

Youtube edzésterv?

Figyelt kérdés

Milyen youtube csatornát tudnátok ajánlani,ahol vannak összeállítva edzéstervek? Olyanra gondolok,hogy a youtuber hetente vagy havonta tesz fel egy listát a videóibol,hogy az adott hétre,hónapra ezek a feladatok

36 éves nő vagyok,ülőmunka,a fogyás része megy,mert az főként a konyhában készül. Szeretnék valamit mozogni is. Két kisgyerekem van,ennek fogva sok időm nincs,így mindenképp itthon mozognék. Sokat sétálok,de ennél kicsit celzottabban szeretnék. Olyan kellene,aki saját testsulyos edzést csinál,amiben megfelelő arányban van aerob és erősítő edzés is.

UI: szeretném ha ebben a kategóriában maradhatna a kérdésem,mert a cél azért elsősorban mégis a diéta és a súly megtartásának sikere.

dec. 12. 23:00
 1/3 anonim válasza:
89%
MonikaFit, szerintem kezdőknek nagyon kedvező tornákat állít össze.
dec. 13. 11:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, őt nem ismertem. Pont ilyesmit kerestem,amiben megfelelő arányban van erősítés,kardió,és látom még nyújtás is. A videói se túl hosszúak 10-20 perces,ez is "anya barát".
dec. 13. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Chloe Ting sem rossz egyébként, csak tudni kell, hol keresd a programot: [link]

A videói youtube-on vannak fent, az oldalára ingyenesen regisztrálhatsz, válogathatsz a célodnak megfelelő programok között, és nyomon követheted, hogy hol tartasz. Vannak súlyzós edzései is, meg olyanok is, amik semmilyen eszközt nem igényelnek (plusz a súlyzósok nagy részét is csinálhatod anélkül, egyedül a kar/hát az ami necces szerintem). Összességében szerintem jó programokat csinál, főleg, hogy ingyenesek.

Én most tervezem újra elkezdeni pár programját, bár én elsősorban erősítésre szánom kiegészítésként a sporthoz, amit hobbiként űzök. Amikor tartottam a célnak megfelelő diétát hozzá, akkor mindig láttam eredményt.

dec. 15. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!