Valaki esetleg tudna olyan hatásos edzéstervet,ami persze beis válik? Vagy youtube videoknàl pedig Nem tudom melyik lenne hatásos.
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 13:31
1/3 anonim válasza:
Mihez? Hány évesen? Férfi vagy nőként? Milyen a mostani kondíciód? Bírom amikor mindenféle paraméter nélkül bekérdeznek ilyeneket. Én leírhatom neked a jelenlegi edzésemet, de sztem nem lesz olyan gyakorlat se köztük amiből akár 1 kört is meg bírsz csinálni. Pedig hatásos. Vagy nem ez volt a lényeg, hogy hatásos legyen?
2/3 A kérdező kommentje:
Bármi jöhet. De most tényleg. Ha nem bírom akkor nem bírom. Egy próbát megér. Csináltam durvább edzést amibe szinte belehaltam úgy egy hónapig csak nem tudtam hogy hatásos e, ezért abbahgytam. Biztos pont kell amitől eltudom határozni hogy na akkor ezt végig csinálom ha beledöglök is
2020. júl. 10. 15:40
3/3 anonim válasza:
Ha megvan az agy-izom kapcsolat, akkor hatásos.
Mindenből csinálj 4-5 sorozatot és lehet növelni az ismétlésszámot.
Tehát törekedj a szabályosságra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!