13/19 anonim válasza:
7, kis súlynál nagyon is sokat számít az a 3 kg különbség. Nekem az 54 és az 51 között konkrétan egy ruhaméret van. 54 kilósan már van egy kis pocakom, kicsit zsírosabb a csípőm környéke, 51 kilósan nincs ilyen. Most 53 kg vagyok és tök elégedett vele, nem vagyok étkezési zavaros. :) De a különbséget egyértelműen látni lehet 51 és 54 között.
14/19 anonim válasza:
"Mi a benyomásotok a külsőmről?"
VAN KÜLSÖD!
16/19 anonim válasza:
10-es! Nem, nem kaptunk csak nem érted az iróniát.
18/19 anonim válasza:
Volt 1-2 válasz amin besz.rtam! :DDD Köszönöm!
19/19 anonim válasza:
Mindenképpen elismerésre méltó a tömeged a magasságodhoz képest, engem lenyűgözött de komolyan én 186cm és 93kg vagyok. Neked mi a véleményed a külsőmről? ☺️☺️☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!