3/19 anonim válasza:
Kicsit kevésnek tűnik a súlyod a magasságodhoz, de ez így látatlanban nem mond semmit. A testalkatod is számít. Én 168 cm-vel, amikor 61 kg voltam, akkor mindenki kérdezte, hogy jól vagyok-e, meg már ne fogyjak tovább. Ebből a 61-ből sok volt az izom, mert akkoriban rengeteget edzettem. De van, aki ezzel a magassággal 55 kilósan normálisan néz ki.
4/19 anonim válasza:
Nagyon jó a kisugárzásod, tetszik az a vakmerő és egyedi stílus amit képviselsz, nem azt a tipikus tucat nőt látom benned. A melled egy picikét lehetne nagyobb, de azért így sem rossz. Viszont a kis kicsi, formás popó abszolút favorit. Tökéletes a sminked, ennél nem kell több. Örülök, hogy megismertelek. :)
5/19 anonim válasza:
nagyon szép a bőröd!! ja és honnan vetted azt a szép pulcsit?
7/19 anonim válasza:
Senkit sem érdekel, hány kiló vagy.
Étkezési zavarosok pörögnek ezen hgoy úristen, 54 vagy 51 kilóval vagyok-e szebb. 😁
Mondjuk az 54 kiló a normális súlyod legalja, szóval úgy kapásból hízhatnál 3-4 kilót.
8/19 anonim válasza:
Ezen az oldalon minden nö 170 fölött van és 60 kiló körüli 😂
9/19 anonim válasza:
Akkor értjük már hogy miért akarnak magas pasit :D
10/19 anonim válasza:
Ti hol látjátok a kérdezőt? Privátban kaptatok képet róla? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!