Félek lefogyni! Más is volt már így?
Bár nem vagyok fiú, de félek, hogy a fogyással veszteni fogok az erőmből, a tartásomból, és hát maga ebből a husis kinézetemből, amit sokan mondták már, hogy nekem jóláll :-D
16 éves lány vagyok, 155 centimhez pedig 60 kiló
Más is volt már így ?
kedves 2. attól még hogy neked csak a gebék jönnek be másoknak igenis tetszhetnek a husibb lányok! például nekem :)
kérdező, ne fogyj le, vagy max 5 kg-ot, de azt is sportolással főleg :)
21/F
Rajtam 8-9 kg plzs felesleg volt, mégis sokan mondták, hogy jól áll (szülők, haverok, stb.)
Mióta lefogytam, kapom a bókokat, meg az elismeréseket, de nemcsak a kilók miatt, hanem mert fittebb is vagyok (jobban bírom a túrázást, kirándulást. Pl. míg rajtamvoltak a pluszok mindig az utolsó voltam túrázásnál mindig én maradtam le. Most simán én kaptatok föl elsőnek a hegyre:P) Miért? mert ZSÍRból fogytam, nem izomból. (minimálisan izom + víz is lement) Ezt úgy lehet megcsinálni, hogy sok proteint eszel (min 1,5 * testsúlykg, de jobb a 2*testsúlykg naponta, grammban) és így nem bomlanak le az izmaid. Ha nemcsak aerob edzéseket is végzel hanem súlyzósat is, karban tarthatod az izmaid, erősebb, fittebb leszel.
sok szerencsét a fogyihoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!