Nem baj, ha van egy kis pocak?
Figyelt kérdés
'23-ban érettségiztem, akkor voltam 72kg a 175 centimhez, azóta dolgozom (ülő munka).
És hát a mozgáshiány meglátszik, most 87 vagyok. Van már egy kis kerekedő hasam, régi ruhák nem jók, de úgy nyár eleje óta ezt a súlyt tartom, azóta nem jött fel több. És igazából úgy gondolom, hogy amíg nem hízok tovább, addig nem annyira zavar a pocak, nem kezdek fogyókúrába.
Mit gondoltok?
20/f
nov. 12. 00:29
11/20 anonim válasza:
175cmhez 87 kiló az baromi sok, az nem kis pocak, nekem van kis pocakom, úgy hogy 174 vagyok és 72kg, de majdnem 40eves.
12/20 anonim válasza:
Elöször is ez nem KIS pocak, hanem kifejezetten undorító sörhas.
Másodszor 15-20 kg fölösleggel eléggé elhízott vagy, ami szintén gusztustalan.
Harmadszor, ha EGY év alatt minimum 15 kilót híztál, akkor hogy fogsz kinézni 10 év múlva????
13/20 anonim válasza:
Engem nem zavar más elhízása, a sajátomé igen.
14/20 anonim válasza:
#9 na es te mit tudsz nyujtani cserebe? Krumpliszsak alkat?
15/20 anonim válasza:
Én három gyerek után sportos, kocka hasú nő vagyok, mert odafigyelek, mozgok (amúgy hajlamos vagyok nagyon a hízásra), így elvárom a partneremtől is, hogy ne hízzon el. Nem, a pocak nem szekkszi, sem az aputest.
16/20 anonim válasza:
Majd jó 200kg disznó leszel 5 év múlva te pocok
17/20 anonim válasza:
Ez NEM KIS POCAK, hanem masszív elhízás és nagy sörhas. EZ még 40+ korban is ciki, nemhogy egy huszonéves esetében
18/20 anonim válasza:
Szerintem figyelj oda magadra. Nem vagy valami túl magas és hát majdnem 90kg vagy. 172cm 68kg vagyok, jó oké vékony, de + 20kilót nem szeretnék magamra, van pocakom, de na 33 leszek. 20 éves vagy és azt tudni kell hogy 30 év körül szalad el a ló.
19/20 anonim válasza:
Szerintem ez még nem vészes túlsúly :D
Van akinek kifejezetten jól áll egy kisebb pocak.
Egyébként írtam privátban, ha lesz időd :)
20/20 anonim válasza:
20 évesen majdnem 90 kg vagy? Mi lesz veled a be lassult anyagcserével 30 év felett ? Leszel vagy 150 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!