Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem baj, ha van egy kis pocak?

Nem baj, ha van egy kis pocak?

Figyelt kérdés

'23-ban érettségiztem, akkor voltam 72kg a 175 centimhez, azóta dolgozom (ülő munka).

És hát a mozgáshiány meglátszik, most 87 vagyok. Van már egy kis kerekedő hasam, régi ruhák nem jók, de úgy nyár eleje óta ezt a súlyt tartom, azóta nem jött fel több. És igazából úgy gondolom, hogy amíg nem hízok tovább, addig nem annyira zavar a pocak, nem kezdek fogyókúrába.

Mit gondoltok?

20/f

nov. 12. 00:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem zavaró.
nov. 12. 02:02
 2/20 anonim ***** válasza:
57%

De baj. Legalább 20 kg zsírfelesleg van rajtad. Ezt nevezed te kis pocaknak? 👏🤦🤷👎🤣

Most miért hazudsz, főleg magadnak?

nov. 12. 05:38
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Hát most érted, nekem nem baj, hogy neked van pocakod. Egészség szempontjából pár kilót le kéne adni, igen, viszont ha most az egészsgéget nem nézzük, csak a külsőségeket, akkor mindenkinek saját magának kell megfelelnie. Ha neked így jó, akkor legyen.
nov. 12. 06:46
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
Kinézetre relatív, kinek mi tetszik. Viszont +10-20 kg már egészségügyi kockázat lehet és a későbbiekben csak rosszabb lesz.
nov. 12. 07:37
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Elég sok plusz van rajtad, ez biztos hogy nem csak egy kis pocak. A kis pocakkal amúgy nem lenne baj.
nov. 12. 08:13
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Még fiatal vagy, figyelj oda magadra, ilyenkor még sokkal könnyebb, mint idősebb korban.

Szerintem azért az erős túlzás, hogy 20 kiló felesleg van rajtad. Nem kislány vagy, hogy 65 kiló legyél ilyen magassághoz. De 10 kiló tényleg lehet.

nov. 12. 08:48
 7/20 anonim ***** válasza:
71%

Ezzel a magassággal valahol 76-77 kilónál van az egészséges BMI felső határa. A 87 kiló ezen jócskán túl van.

20 évesen ennyire igénytelen vagy a külsődre, és nem zavar, hogy minden létező betegség kialakulására hatványozottan nő a kockázat a túlsúly miatt? 175 centis mélységgel a 87 kiló elég csúnya, hacsak nem vagy testépítő versenyző, de nem vagy.

nov. 12. 09:31
 8/20 anonim ***** válasza:
73%

Mihez?

Túlsúlyos vagy. Ez tény.

És most könnyebb leadni mint 10 ev mulva

nov. 12. 11:03
 9/20 anonim ***** válasza:
26%
Nekem nem jön be, egy férfi legyen izmos, és kocka hasú.
nov. 12. 11:40
 10/20 anonim ***** válasza:
62%

Le kell fogynod 75re, mert el fogod így b4szn1 az életed. Voltak ugyanilyen helyzetben, nekem is sikerült.

Nem kell semmi eget verő változás. Csak figyelj oda arra hogy mit eszel, egyél egészségesen, ne úgy mint egy disznó és sportolj valamit heti kétszer!

nov. 12. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!