Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Biotech USA diet Shake -et...

Biotech USA diet Shake -et hasznàl valaki?

Figyelt kérdés
Szüles utân elég sok kg maradt rajtam. Biotech USA diet Shake -el szeretnèm a vacsoràt kivàltani,szobabicajom van azzal tekernèk olyan 40percet estènkènt. Jó lehet ez a Shake? :)
nov. 8. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz vele jól lakni, ami miatt meg csak nassolgatni fogsz. Szerintem nem jó ötlet.
nov. 8. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Vacsora kiváltására nem. Viszont ha nassolós vagy vagy megéhezel 2 étkezés között,

akkor jó lehet. Én sosem uzsonnaztam rendszeresen, de ha délután megéheztem, ittam egy fél adagot és azzal elvoltam vacsoráig.

nov. 9. 07:34
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező! Nem sokat tudsz a táplálkozásról és a kalóriaszámolásról, ugye?
nov. 9. 09:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Kalóriabàzis van letöltve,nasizgatni nem igazàn szoktam, inkább csak rendszertelenül eszem,van hogy hàromkor eszek először. Igen,igazad van,nem sokat tudok róla ezt elismerem.
nov. 9. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne csináld.

Kezdetnek rendszeres eves. Egy sós reggeli 20 gr feherjével, max 2 szelet tk kenyérrel, 15 deka zöldséggel.

Ebéd max 4-5 óra múlva

3-4 orara ra pici uzsonna pl gyumolcs marok zoldseggel vagy joghurt granolaval.

Es aztán a vacsora. Az is legyen étel. Semmit nem csinál a djetshake csak egy csokentett kaloriaju etkezes sokkal egeszsegesebb es laktatobb is normalis etelt enni.

Ehetsz pl 70 gr zsirszege y turot kikeverve 2 ek joghurttal, pici edesitovel es ra egy gyumolcs.

Lehet joghurt granolával

Lehet egy nagy adag zoldseghasab humuszba marotgatni (nekem pl 230 kaloroabol repa, zeller es paprika humuszba martogatva boven jollakat estere)

Lehet egy szelet kenyer valami házi zoldsegkremmel, en pl imadom a lilahagymás babkrémet. Na meg persze zöldséggel.

Felejtsd el a shaket és egyél ételt. Csak kevesebbet

nov. 9. 22:07
 6/6 anonim válasza:
Fibershaket használok. De, igen, eltelít. Csak rá kell inni egyből 3 deci vizet. 116 kalória az egész és kiváltasz vele egy étkezést.
tegnap 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!