Kiss Virág (BioTech USA) használ valami szteroidot szerintetek, irigykedtek rá?
Én nem értek sem a testépítéshez, sem a sportolói életmódhoz. De sokan azt mondják ma már semmilyen sportot nem lehet tisztán űzni.
Nekem az elején nem volt szimpatikus, mert túl szőkének, túl p_csásnak tartottam. De megnéztem pár BioTech USA-s videóját ( Egy edző naplója). És le a kalappal előtte. Lehet, hogy nagyon szőke, nagyon mutogatja magát, de neki ez a szakmája. Sportolóként elvégzett egy angol nyelvű fősulit, és a jogot is. Rengeteg fellépésre jár, és szerintem kedvesnek is tűnik. Én abszolút pozitívan csalódtam benne, és tényleg bevallom irigykedem rá a szorgalmáért, akaraterejéért. Viszont ez úgymond "ember feletti" akaraterő, vagy segít neki valami pluszban? Bár, ha segít is szerintem le a kalappal előtte, mert sokaknak még így se menne.
Max verseny elott egy kis vizhajto vagy egyeb gyengebb anabolika. De az offszezonos formaja hozhato naturalban.
Nem egy velemenyen vagyunk. Nalam kicsapta a biztositekot egy tavaly elotti posztja, amiben chilis gélt reklamozott folpakkal, hogy ha lekeni es gorbetekeri magat a paraszt, akkor lehet novelni a zsiregetes hatakonysagat az adott testreszeken. Azert ennyire ne nezzuk mar hulyenek az embereket megha azok is. Ez az eroltetett mosoly nala meg rendkivul idegesito es termeszetellenes. Ezek a noi fitnesz bikini mittudjamen kategoriak meg egy nagy viccek. Mindegyik ugyanugy nez ki, itt az nyer, akinek nagyobb a szponzor, vagy jobb "benyomast" tett a versenybirokra.
Megy ott minden,zsírégetők,spiro és társai,anavar,oxa,primobalan,winstrol.
Testépítésben nem az kérdés,hogy mit,mert mindent,csak az nem mind1 hogy mikor,mennyit,hogyan.
En erzem magam kellemetlenul, mikor ezek a bikini fittneszesek, teljesen hetkoznepi helyzetekben is ugy mozognak, gesztikulalnak, mintha a szimpadon lennenek.:D
Kerdesre valaszolva, nem natural.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!