Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék pár kilot lefogyni?

Hogyan tudnék pár kilot lefogyni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 167 cm vagyok, és 60 kg színtiszta háj 🤣 5 kgt szeretnék fogyni, hogy újra top formàban legyek mint tavaly. Rengeteg mèrget megettem a nyáron, és igen könnyű meghizni :D viszont szeptember óta nem iszok üdítőt, nagyon kevés edesseget eszek, és probalok nem zabalni. Valamit heti kétszer reform pilatesezek, és most már futni is járok. Tervem az, hogy heti 4 nap menjek futni. (Általában 5 km-t futok 40 perc alatt) tudom hogy a kalória számlálás a legfontosabb, ezért ebben szeretnek segitseget kérni, ill valami szuper jó appot is hasznalnek. Jövő hettol fogok jarni 6 héten keresztul egy gépi kezelesre (almaprimex- ultrahang ill radiofrekvenciaval bontja a zsirt és ez melle heti kétszer nyirokmasszazs- tudom csodára ne szamitsak de azért bízom benne hogy pár cm-t lefaragok. Mondjuk 10 cm-t 🤣 ez főként a comb részre lesz irányítva mert az a legundorítóbb rajtam. Jarjak meg valami más kezelesre szerintetek? Infra szauna, vagy az az infra bicaj, lpg?

Nagyon nehezen viselem a dietakat, ez a legnagyobb bajom. Pedig tudom h ez az alapja.

nov. 8. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális diéta és edzés. Felesleges 20 féle kezelésre járni, minimálisat segít, ha segít egyáltalán.
nov. 9. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne zabálj annyi mocskot, ilyen egyszerű.
nov. 9. 08:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Már szeptembertol teljesen normalisan etkezem, semmi üdítő, semmi édesség, csak nromalis kaja. Meg sem ment le egy kiló sem. Csak koverebb lettem.
nov. 9. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valamit nem jól csinálsz pedig a “normális” kajával
nov. 9. 09:14
 5/8 A kérdező kommentje:
De mégis mi a francot :D azért kene nekem valami app ami számolja a kaloriakat.
nov. 9. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:

167 centisen, maximum 3 kilót kellene fogynod, de a 60 kiló színtiszta háj inkább testképzavar.

Voltam 60 kilós, nem volt "háj" rajtam... :D

nov. 9. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Yazio - androidra a premiumot okosba le tudod tölteni innen:

[link]

Tud magyarul, mindent is tudsz vele számolni mert rohadt nagy az adatbázisa, kb minden termék benne van csak kamerával beolvasod a termékek vonalkódját és már írja is h mi mennyi kalória stb. Recepteket is találsz benne dögivel

nov. 9. 17:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!
nov. 9. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!