Hogyan tudnék pár kilot lefogyni?
Jelenleg 167 cm vagyok, és 60 kg színtiszta háj 🤣 5 kgt szeretnék fogyni, hogy újra top formàban legyek mint tavaly. Rengeteg mèrget megettem a nyáron, és igen könnyű meghizni :D viszont szeptember óta nem iszok üdítőt, nagyon kevés edesseget eszek, és probalok nem zabalni. Valamit heti kétszer reform pilatesezek, és most már futni is járok. Tervem az, hogy heti 4 nap menjek futni. (Általában 5 km-t futok 40 perc alatt) tudom hogy a kalória számlálás a legfontosabb, ezért ebben szeretnek segitseget kérni, ill valami szuper jó appot is hasznalnek. Jövő hettol fogok jarni 6 héten keresztul egy gépi kezelesre (almaprimex- ultrahang ill radiofrekvenciaval bontja a zsirt és ez melle heti kétszer nyirokmasszazs- tudom csodára ne szamitsak de azért bízom benne hogy pár cm-t lefaragok. Mondjuk 10 cm-t 🤣 ez főként a comb részre lesz irányítva mert az a legundorítóbb rajtam. Jarjak meg valami más kezelesre szerintetek? Infra szauna, vagy az az infra bicaj, lpg?
Nagyon nehezen viselem a dietakat, ez a legnagyobb bajom. Pedig tudom h ez az alapja.
167 centisen, maximum 3 kilót kellene fogynod, de a 60 kiló színtiszta háj inkább testképzavar.
Voltam 60 kilós, nem volt "háj" rajtam... :D
Yazio - androidra a premiumot okosba le tudod tölteni innen:
Tud magyarul, mindent is tudsz vele számolni mert rohadt nagy az adatbázisa, kb minden termék benne van csak kamerával beolvasod a termékek vonalkódját és már írja is h mi mennyi kalória stb. Recepteket is találsz benne dögivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!