Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stressz evés leküzdése, hogyan?

Stressz evés leküzdése, hogyan?

Figyelt kérdés
Életmódot váltottam... 2 hónapja, és fogytam 12kgot.. nagy súlyból. Viszont érzem, hogy vissza akar kúszni a stressz evés. Megint körbevesz a sok "szar", és nagyon nehéz megállnom azt, hogy ne vigasztaljam magam mint eddig. Eddig a kaja volt a jutalmam, a nyugtatóm...
okt. 31. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, mekkorák a gyerekeid, 10-es, de ha 2 évnél idősebbek, akkor tudnak várni. Nem kell csapot-papot otthagyva felugrani nekik, szépen fejezd be az étkezést, mondd nekik, hogy várjanak, mert befejezed az étkezésedet. Meg kell tanulniuk a késleltetést.
nov. 3. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 14 honaposak,ikrek.
nov. 3. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
#8 Van, hogy esténként írom, van, hogy másnap reggel. Nekem is van gyerekem, 5 éves. És igen, várhat. Az én igényem is ugyanolyan fontos, mint az övé.
nov. 3. 13:48
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
#13, oh,amíg még csak egy gyerekem volt. :) nekem is van már egy öt éves lányom. Az ikrek egyelőre még csak 14 honaposak. Idővel jobb lesz,tudom. Én úgy gondolom 14 hónaposan még nem elvárható,hogy várjanak (technikailag még nincsenek is 14 honaposak,két hónappal előbb jöttek). Az idő nem alkalmas nagy fogyókúrára,de ez a fizetés dolog tetszik. Igazából nem spanyol viasz,régen is vezettem naplót érzelmektől,de nagyon jó emlékeztető,hogy újra kellene. Köszönöm neked!
nov. 3. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
*füzetes
nov. 3. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!