Stressz evés leküzdése, hogyan?
Figyelt kérdés
Életmódot váltottam... 2 hónapja, és fogytam 12kgot.. nagy súlyból. Viszont érzem, hogy vissza akar kúszni a stressz evés. Megint körbevesz a sok "szar", és nagyon nehéz megállnom azt, hogy ne vigasztaljam magam mint eddig. Eddig a kaja volt a jutalmam, a nyugtatóm...tegnap 19:28
1/3 anonim válasza:
Pszichológussal. Sehogy máshogy. Minel tobbet vadsz utana annal hosszabb lesz a gyógyulás. Tapasztalat
2/3 anonim válasza:
Pszichológus, de mellette sokminden segített még nekem. A sport, a meditáció és az étkezési napló. Az utóbbi nagyon mélyre képes menni, mert másnap visszaolvasva a bejegyzéseket, sokmindenre rá lehet jönni. A napló tartalmazza, hogy mit (nem) ettem aznap és ehhez milyen érzelmek társultak. Milyen jó vagy rossz dolgok történtek velem és hogy ezekkel hogyan (nem) birkóztam meg. Ha elkezdesz ásni, döbbenetes dolgokat fogsz találni.
Én már egy éve vezetem, 40 kilót fogytam ezalatt. Egyszerűen csak nem hagytam, hogy a falásroham eluralkodjon rajtam mert vannak ezek az eszközeim. Én példa vagyok rá, hogy legyőzhető. Minden fejben dől el.
Ja, és szerintem nagyon sok az a 12 kg 2 hónap alatt. Egyél többet nyugodtan. Ez éhezés, amit csináltál.
3/3 anonim válasza:
Pszichológus, a stressz forrásait megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!