Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szobabicikli az elején,...

Szobabicikli az elején, ekkora súlyfelesleggel?

Figyelt kérdés
Borzasztóan szégyellem, nagyon nehezen vettem rà magam, hogy kiírjam. Az lenne a kérdésem, hogy 150 centisként, és 98kgval a szobabicikli elég lehet az elején? Esküszöm próbáltam kardiózni videóra, de a térdem nagyon fáj tőle, így inkább valami könnyebbre váltanék amíg ekkora súlyfeleslegem van, csak nem tudom, hogy a szobabicikli megfelelő lenne erre a célra? Azt is tudom, hogy mennyi kalóriát kéne nagyjából bevinnem, de azert szeretném ha ti is írnátok.
okt. 26. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tökéletes most a szobabicikli, de tavasszal majd válts igazira, az sokkal nagyobb élmény, és akkor nem ilyen kötelező dolognak fogod venni, hanem szórakozva fogsz sportolni. :) Addigra már úgyis sokkal vékonyabb leszel, tök jó lesz. :)
okt. 27. 07:48
 12/19 anonim ***** válasza:
21%

A szobabicikli és a kardió valójában nem a fogyás elsődleges eszköze.

A kalóriamegvonás és sok séta lehetne jó kezdet, meg némi erősítés: has, fenék, comb, hát. Az izomzat felépítése fontos lenne, különben a fogyás elsősorban az izmokból történik és csak jojózni fogsz.

okt. 27. 08:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Dehogynem a fpgyás eszköze. Energiát éget. Valóban hasznos ha az ember erősít mellé hogy erősödjön az izomzat, javuljon a tartás, legyenek formák.De nehogy már lebeszélj valakit a szobabicikliről akinek szüksége is lenne rá meg van is.
okt. 27. 08:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze azért ha túl sokat eszel semmit nem ér a mozgás kell hozzá a diéta mindenképpen és a mozgás egészíti ki
okt. 27. 11:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, nagyon jólesik a biztatás, motivációsan hatott rám. :) Csak hogy biztosra menjek, 150 cm 98kg 24 éves nő vagyok, mennyi kalóriát javasolnátok 1 napra? Sok helyen 1200at olvastam ekkora magassághoz, de hirtelen ilyen keveset bevinni nem drasztikus? Mármint az a 98kg biztos hogy 2000fölötti evés eredménye, attól félek, hogy nagyon hamar feladom ha csak ennyit viszek be egyik napról a másikra. Ha ez fontos 8 órában dolgozom, app szerint 10ezer lépést teszek meg ott átlagosan(tudom, hogy ez nem sok, csak lehet fontos infó, hogy megbecsüljétek kb. mennyit kéne ennem)
okt. 27. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Bicikli és uszás szuper, valamint a jógát is kipróbálhatod. Edzőteremben is tudnak neked olyan gyakorlatokat mondani, amit túlsúllyal is lehet.
okt. 27. 14:57
 17/19 anonim ***** válasza:
34%
Attól is függ mennyit mozogsz egy átlagos nap során, ülő munka vagy fizikai munka meg ilyesmik
okt. 27. 15:39
 18/19 anonim ***** válasza:
66%

Ahhoz a magassághoz ha valaki 60 kiló es fogyni akar, akkor kell az 1200. Nem írok számot, inkább linket. Hogy értsd is

[link]

A bmr az az energiamennyiség amit mindsnkinek minimum meg kell enni az egészséges életbenmaradáshoz. Ennél soha!!!!!!!! ne egyél kevesebbet (én egy életre megszívtam ezzel hogy 3 hónapig alatta ettem)

Amit sport fuggvenyeben kiir az oldal az a sulytarto kaloria. Ha annyit eszel, tartod a sulyod. Sportnak szamithatsz 60 perc mozgast. Szoval ha heti 4x 30 percet ulsz biciklin az heti 2 sport.

A bmr-t szorozva egy számmal kapod a sulytarto kcalt. Attol fufg a szam h mennyi a sport.

Ebből szoktak kivonni 500 kcalt és az a fogyási kalória. Kényelmesen lehet vele stabilan fogyni. Ha valaki sokat mozog vagy nagy súlyról indul akár 7-800at is levonhat.

Akinek meg a súlytartó- BMR kisebb mint 500 az nyilván kevesebbet hogy ne menjen BMR alá.

Számold ki magadnak az erteket hogy mennyivel fogsz fogyni. Azt tartsd ket hetig. Es ha megindul lefele az szuper. Ha tul gyirs vagy sokat vagy ehes, adj hozza. Kb leadott 8-10 kilonkent szamold ujra

okt. 27. 16:03
 19/19 anonim ***** válasza:
75%

Az adataid alapján 1800-2000 kcal közötti értéket kellene megpróbálnod, ez alá egyelöre ne akarj menni.

Az 1200 kcal még normál súly esetéb is borzasztó kevés, nálad gyakorlatilag koplalásnak számítana, rövid idö múlva megbetegednél töle.

okt. 27. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!