Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szobabicikli az elején,...

Szobabicikli az elején, ekkora súlyfelesleggel?

Figyelt kérdés
Borzasztóan szégyellem, nagyon nehezen vettem rà magam, hogy kiírjam. Az lenne a kérdésem, hogy 150 centisként, és 98kgval a szobabicikli elég lehet az elején? Esküszöm próbáltam kardiózni videóra, de a térdem nagyon fáj tőle, így inkább valami könnyebbre váltanék amíg ekkora súlyfeleslegem van, csak nem tudom, hogy a szobabicikli megfelelő lenne erre a célra? Azt is tudom, hogy mennyi kalóriát kéne nagyjából bevinnem, de azert szeretném ha ti is írnátok.
okt. 26. 17:27
1 2
 1/19 retektorta ***** válasza:
100%
Kezdésnek jó, főleg ha más mozgástól fáj a térded.
okt. 26. 18:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora súlytöbblettel a szobabicikli vagy esetleg az úszás az, amit szabad, minden másfajta sport tönkreteszi az izületeidet.

Egyébként ne azt szégyelld, hogy ilyen túlsúlyod van, hanem arra legyél büszke, hogy felismerted a problémát és TESZEL ellene.

Sok sikert és kitartást kivánok!

okt. 26. 18:34
 3/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod és a jó kivánságot! :)
okt. 26. 18:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szabad, de ne terheld túl magad azzal sem. Én inkább a sétát és az úszást preferálom ekkora súllyal, mert az egész testet megmozgatja, főleg az úszás. A vízben súlytalan vagy és az ízületeknek felüdülés.

Ne szégyelld, szégyellje magát az, aki neki se akar állni. Hajrá! :)

okt. 26. 18:43
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
BMI 30 fölött csak ilyen kimélö mozgásokat szabad végezni, ahogy a 2-es írta, a futás vagy más intenzív mozásforma súlyos károakt tud okozni.
okt. 26. 19:09
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes. Nagyon hasonló számokról indultam.

Nyugodtan biciklizz. Elég heti 2x 20 perc. Aztán 30. Aztán heti 3x. Szép lassan fel tudod vinni. Nem kell rohanni, erőltetni. Ahogy bírod.

Hajrá

(Picit alacsonyabb és picit kevesebb kiló voltam mikor kezdtem és 1800zal fogytam heti 1 edzéssel. Az alá ne menj semmiképp)

okt. 26. 21:47
 7/19 anonim válasza:
43%

Először is sok sikert szeretnék kívánni az edzéshez és tudd hogy nem kell szégyelned a súlyod! Mersz tenni ellene ami nagyon becsülendő dolog!

Én is voltam túlsúlyos és nekem az vált be hogy nem ittam cukros innivalót csak vízet és napi 2x ettem csak, az anyag cserém elkezdett felgyorsulni és könnyen ment a fogyás. Nem tudom hogy az orvosok javasolják-e a napi 2 étkezést 3 helyett de azt tudom hogy a cukros innivalók mellőzését javasolják tehát énis ezt ajánlom figyelmedbe. Ami a mozgást illeti ahogy az előttem lévők is írták a séta és az úszás jó választás.

Sok sikert az úszáshoz és ne szégyeld magad! Bármilyen probkémád van ne félj segítséget kérni! Sok sikert a fogyáshoz ^^

okt. 27. 01:10
 8/19 anonim válasza:
66%

Előző válaszoló vagyok

*Sok sikert a fogyáshoz*

Nem tudom hogy tudtam így elírni bár mondjuk a "problémád" szót is elírtam, késő van már. Sajnálom.

okt. 27. 01:12
 9/19 anonim ***** válasza:
53%
Jó a bicó nem teszi tönkre a térded de amúgy jó a séta is vagy a lépcsőzés ha nem terheli túlságosan az ízületeid
okt. 27. 03:08
 10/19 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy ha akarsz elmehetsz terembe is ott van sok kardió gép, bicó, futópad amin lehet sétálni meg elipszis tréner mindenféle
okt. 27. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!