Szobabicikli az elején, ekkora súlyfelesleggel?
Ekkora súlytöbblettel a szobabicikli vagy esetleg az úszás az, amit szabad, minden másfajta sport tönkreteszi az izületeidet.
Egyébként ne azt szégyelld, hogy ilyen túlsúlyod van, hanem arra legyél büszke, hogy felismerted a problémát és TESZEL ellene.
Sok sikert és kitartást kivánok!
Szabad, de ne terheld túl magad azzal sem. Én inkább a sétát és az úszást preferálom ekkora súllyal, mert az egész testet megmozgatja, főleg az úszás. A vízben súlytalan vagy és az ízületeknek felüdülés.
Ne szégyelld, szégyellje magát az, aki neki se akar állni. Hajrá! :)
Tökéletes. Nagyon hasonló számokról indultam.
Nyugodtan biciklizz. Elég heti 2x 20 perc. Aztán 30. Aztán heti 3x. Szép lassan fel tudod vinni. Nem kell rohanni, erőltetni. Ahogy bírod.
Hajrá
(Picit alacsonyabb és picit kevesebb kiló voltam mikor kezdtem és 1800zal fogytam heti 1 edzéssel. Az alá ne menj semmiképp)
Először is sok sikert szeretnék kívánni az edzéshez és tudd hogy nem kell szégyelned a súlyod! Mersz tenni ellene ami nagyon becsülendő dolog!
Én is voltam túlsúlyos és nekem az vált be hogy nem ittam cukros innivalót csak vízet és napi 2x ettem csak, az anyag cserém elkezdett felgyorsulni és könnyen ment a fogyás. Nem tudom hogy az orvosok javasolják-e a napi 2 étkezést 3 helyett de azt tudom hogy a cukros innivalók mellőzését javasolják tehát énis ezt ajánlom figyelmedbe. Ami a mozgást illeti ahogy az előttem lévők is írták a séta és az úszás jó választás.
Sok sikert az úszáshoz és ne szégyeld magad! Bármilyen probkémád van ne félj segítséget kérni! Sok sikert a fogyáshoz ^^
Előző válaszoló vagyok
*Sok sikert a fogyáshoz*
Nem tudom hogy tudtam így elírni bár mondjuk a "problémád" szót is elírtam, késő van már. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!