Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki a sulytarto kaloriaj...

Ha valaki a sulytarto kaloriajanal többet eszik, lehet a hét többi napján segíteni ezen?

Figyelt kérdés

Mondjuk hétvégén bezabal valaki a szulinapjan, és utána kiszámolja hogy mondjuk ketnap alatt kaloriadeficittel elégeti mindazt. (meg persze mozgas, de azt nem számolom hozza)

vagy ez nem így működik?

okt. 26. 17:16
 1/8 A kérdező kommentje:
mármint a többletet egetnem el 2 nap deficittel, utána megint normális sulytarto étrend
okt. 26. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a heti keretbe beleférsz, nem kell semmit akciózni
okt. 26. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát 1200 többlet a heti keretbe

azért gondoltam ezt a leegetem dolgot

okt. 26. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha EGYSZER megszalad veled a ló, akkor azt vedd úgy, aznap "szabadságon voltál", utána meg folytasd a megszokott étrendet. Egy nap nem okoz semmiféle visszaesést, a "leégeted" dolog eleve nem müködik ilyen formában, de értelme sincs.
okt. 26. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy egy napon semmi nem múlik de amúgy mikor többet eszel mozogj le belőle valamennyit és akkor már is felhasználod energiaként

Én szoktam olyan hogy ha sokat kardozók megjutalmazom magam valami kis aprósággal

okt. 27. 03:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, így működik. :) Ha csak 1-1 ilyen alkalom van akkor felesleges is törődni vele. De ha rendszeres a hétvégi bezabálás, akkor érdemes figyelni a heti keretre.
okt. 27. 07:50
 7/8 A kérdező kommentje:

fel év után elsőnek történt ilyen :/

de ma már ugyanúgy ettem reggel a szokasost, és marad az 1500. inkább nem vonogatom mert az a vegen kihoz egy újabb falasirohamot. Egyébként -15 kg értem el, fel év alatt, aztán tegnap meg annyira éhes lettem és utána persze volt bűntudat is, hogy ezzel biztos elrontottam a kemény munkát..

De csak nem megy tönkre egy naptól a félév, nagyon sok helyen olvastam hogy sokan megengednek még a versenyzők is egy egy ilyen napot, van aki havonta, de nekem ez a fel év után egynap bőven elég volt, csak tényleg remélem, hogy nem rakodik le

okt. 27. 09:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Fenntartható módon kell összeállítani az étrendet, az hogy sosincs semmi nasi az nem működik, néha ide oda kalkulálj bele olyan dolgokat is amiket szeretsz és akkor könnyebben fog nenni hosszú távon
okt. 27. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!