Mi a fontosabb a bmi vagy a kinézet ?
Alapesetben ilyen paraméretekkel sovány az illetö, és lényegtelen, hogy genetikai vagy egyéb oka van.
Mellesleg a kérdezönek ez a sokadik kérdése a témában, ebböl a legtöbbször még fogyni akar, szóval egyértelmüen valami pszichikai gondja van.
A BMI baromság, mert nem veszi figyelembe az izom-zsír arányt. BMI szerint a testépítők elhízott kategóriába tartoznak..
De elsősorban ne a súlyod, hanem a mentális egészséged miatt aggódj. Párszor már kaptál választ a kérdésedre.
Pszichológus, megint csak ezt tudom tanácsolni.
Jól érzed magad? Akkor meg mit vergődsz itt hetek óta?
Anonim emberek véleményére adsz, keress fel egy szakembert.
170cm vagyok, mellé 80kg. Ha az itteni véleményekre alapoznék, akkor fogynom kellene 10kgot legalább. A BMI szerint túlsúlyos vagyok, csak azt nem látja a BMI, hogy kockás a hasam, kb. 15% a testzsírom, 140kgmot nyomok fekve, 170kgmal csinálom a merevlábast felhúzást és 3 éve edzek. Érted már?
Nézz bele a tükörbe, ha tetszik, amit látsz, akkor nem kevés, ennyi. Ha jól érzed magad és nincsenek problémáid egészségügyi szempontból, akkor nem kevés.
Magadnak felelj meg és ne másnak. Ebből látszik, hogy még tini vagy, nőjj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!