Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a leghatékonyabba...

Hogyan lehet a leghatékonyabban fogyni?

Figyelt kérdés
Milyen ételeket lehet enni? Mindenhol hallani h egészségesen kell táplálkozni, de sajnos én nem tudom pontosan mit kell enni és hogyan. Illetve milyen sport az ami hatékony? Voltam már kondiba de nem éreztem h attól fogynék, max. Izmosabb lettem

okt. 22. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egészségesen kell enni, kevesebbet. Annyina fogyás lényege hogy kevesebb kaloriányi etelt kell enni.

Az egészséges étkezésről meg nézd meg ezt 22.00tol 2 percet es 28.00tol 3 percet

[link]

okt. 22. 20:42
 12/15 anonim válasza:
Menj el boxolni az a legjobb cardio 2 hónap alatt levisz 5-10 kg simán, 2013 óta kick-boxolok
okt. 23. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 ha mellette kalóriakeret felett zabál, akkor nem fog tőle fogyni.
okt. 23. 11:32
 14/15 anonim válasza:

Én elkezdtem egy egészséges étrendet kialakítani, magamnak, amely nagy részében mentes a cukortól és a finomliszttől, tehàt csak teljes kiörlésű kenyeret eszem, sok tojàs, csomó zöldséggel, gyümölccsel stb..

Illetve heti 4 alkalommal Hiit edzést csinàlok reggel kb 30 percet, nem mindig bírom addig, de mindig igyekszem. Nekem bevàlt nagyon, 14kg-t fogytam az elmúlt 2 hónapban és nem àllok meg!

Nem mindig kell tanàcsadó a fogyàshoz, mert mindenkinek más válik be a legjobban😄

Remélem sikerül elérned a célodat!

okt. 23. 11:39
 15/15 anonim válasza:

Előző vagyok, mèg annyit hagytam ki hogy annyit takar általàban az egèszséges étrend, hogy vàltozatosan eszel ès nem rengeteget.. ehetsz pizzàt is ha az esik jól, de felezd meg az adagodat.

Illetve rizs és annak vàltozatai, zöldturmixok zöldségekből, kis tejjel pl beindítja az anyagcserédet, vagyis nem benned àll😅 hülyén hangzik de igaz😄

okt. 23. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!