Hogyan ne egyek fölöslegesen?
Figyelt kérdés
Nem tudom megállni, hogy ne egyek. Nem vagyok túlsúlyos, de fölöslegesen eszem folyamatosan és munka miatt le kéne fogynom még jobban.
De akárhányszor látok valami finomat eszek.
Ha depressziós vagyok eszem, ha unatkozom eszem, ha a konyhában járok eszem, ha stresszes időszakon megyek keresztül eszem.
Mivel tudnám leállítani magamat, hogy ne vágyjak rá fölöslegesen?
okt. 21. 19:00
11/14 anonim válasza:
#10 te se voltál meg ételfüggő. Örülj neki!
12/14 anonim válasza:
Mesélj már, mikor nagyobb a kísértés a falásra? Mikor üres a gyomrod max kis cukor volt benne vagy mikor el vagy telítve és éhes nem vagy csak a szád?
13/14 anonim válasza:
Bocs hogy beleszólok, de nekem mindegyik esetben zabálhatnékom volt, teli és üres hassal is ugyanúgy. Ezért hívják pszichés zavarnak és nem gyomori vagy agyi zavarnak. Itt a test akarata nem számít. Falászavarból gyógyulok, nekem premierplánból jönnek a tapasztalatok szóval aki még nem járt a cipőmben az ne ossza az észt. Köszi.
14/14 anonim válasza:
#13 valami ilyesmit akartam írni én is. Így elég annyi h +1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!