Hogy lehet, hogy sokkal vékonyabbnak tűnik valaki, mint ahány kg?
Ugyanolyan magasak vagyunk és ugyanannyi kilók a barátnőmmel. 165cm 63kg. Mégis én a kicsit “husisabb” kategoriaju nőként vagyok számontartva, van rajtam felesleg, senki nem irigykedik az alakomra. A barátnőm meg full lapos hasú, vékony derék, vékony karok, max a combja ami vastagabb de a combjáért meg oda vannak a férfiak, hogy mennyire jó…és rá mindig azt hiszik, hogy kb 10kg-val kevesebb, mint én….oké, ő fiatalon sokat sportolt, de már kevesebbet, mint én….
Mindenki meglepődik, hogy ennyi kg, mert akiknek hasonló alkatuk van ilyen súllyal, ők jóval magasabbak nála
Jobb a zsír-izom aránya, ennyi. 165/60-al én is husis voltam sajnos.
Sokat számít hogy fiatalon megalapozta az izomzatát. Illetve az adottság is hogy valaki mennyire könnyen vagy nehezen tud izmot felszedni.
Én felsőtesben erősebb vagyok (gimnáziumig úsztam).
Volt egy munkatársnőm/barátnőm, akivel egymagasak vagyunk és akkor egy súlyt is nyomtunk. 175 cm/ 60kg.
Ő a keskeny vállú, tipikus törékeny alkat, vékony végtagokkal, én pedig hiába voltam vele egy súlyban, mégis a széles váll, erősebb kar, mellek miatt mindig "kövérebbnek" tűntem mellette.
Ő egy 5kg-os dobozt nem bírt megemelni, nekem az ennél nagyobb dolgokkal sem volt gondom a súlyzós edzéseknek is köszönhetően.
Hozzáteszem engem nem zavart, mármint addigra már elfogadtam, hogy ilyen vagyok, én sosem leszek egy filigrán alkatú nő.
Izomból elég kevesebb, mégis ugyan annyit tud nyomni mint többször annyi zsír réteg.
Illetve nagyban befolyásolja a dolgokat a magasság.
Én fogytam 35 kilot es visszahiztam 15öt.
Amikor 77 kg voltam a fogyás előtt akkor 44-es ruhákat hordtam.
Eltelt 5 év súlyzós edzésswl, úszással. Fogytam, visszahíztam.
Megint 77 kiló vagyok. 40es ruhákat hordok.
Tehát centikre minssnhonnan kissbb vagyok. Kivulrol kevesbe zsiros mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!