11/14 anonim válasza:
Ha baloldali a liberális, (vagyis szabadságpárti) akkor a jobboldali (illiberális) az rabságpárti? Akkor azok szavaznak a jobboldalra akik szeretik a rabságot, diktatúrát? Magyarul az idióták?
12/14 anonim válasza:
Nem kell infantilis módon kifacsarni szavak értelmét, főleg ha azt sem érted amit írsz. Már a premisszád is hamis. A liberális nem baloldali
13/14 anonim válasza:
A nyolcason kellene számon kérned a premisszát. Én csak kérdeztem. Te meg prejudikálsz ismeretlenül.
A reddites keto diéta is érdekel, vagy csak hablatyolsz itt.
Azért népszerű, mert nem ismerik sem a hatását, sem az igazi módszerét, csak divatból követik a többi idiótát.
14/14 anonim válasza:
Nem, mert a #8-as után meg lett magyarázva, hogy miért és hogyan használják a "balliberális" kifejezést. Még a 8-as sem állította azt, hogy a liberális az baloldali. Tehát a te premisszád akárhonnan nézzük csúsztatás.
Nem én kezdtem itt ezt a hülyeséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!